Ми у Facebook
23.12.2019, 14:35

Правоохоронці обіцяють строго карати за нелегальний гральний бізнес

фото з rv.npu.gov.ua

По всій території України продовжують працювати мобільні групи, які моніторять дотримання норм законодавства щодо заборони функціонування будь-яких гральних закладів.
Створили 715 мобільних груп, до складу яких входять працівники слідчих підрозділів, а також Департаменту стратегічних розслідувань. Вони постійно здійснюють моніторинг, а також превентивні заходи щодо виявлення незаконного грального бізнесу.

"Будь-які спроби власників грального бізнесу поновити незаконну діяльність поліція буде припиняти та вживати відповідних заходів. Тому закликаємо спритників та осіб, що мають намір здавати в оренду приміщення під підпільні гральні заклади, не порушувати норми чинного законодавства", - йдеться у повідомленні на офіційному сайті Національної поліції, rv.npu.gov.ua.

Нагадаємо, в Україні почали масово закривати гральні заклади.
Уряд виключив можливість розповсюдження грального бізнесу під виглядом державних лотерей та почав масову боротьбу з незаконним гральним бізнесом. Вночі вже закрили понад 150 закладів по Україні та вилучили обладнання на 46 млн грн.





На правах реклами