Ми у Facebook
26.12.2019, 15:56

День гри: У планах вихід до “Фіналу чотирьох” Кубку України (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)

У заключному матчі в календарному році жіноча команда Баскетбольний клуб “Рівне” має офіційно оформити вихід до “Фіналу чотирьох” Кубку України. Для цього їм необхідно не програти супернику з різницею більше ніж в 43 очки.
Після упевненої перемоги в першій чвертьфінальній грі на виїзді у Києві з рахунком 87:44 над представником Вищої ліги “КСЛІ Київ-Баскет”, вихід до “Фіналу чотирьох” Кубку України для жіночої БК “Рівне” став більше формальністю. Рівнянки однозначні фаворитки в цій парі, і жодного разу в своїй історії не поступалися з таким великим рахунком. Тож, тренерський штаб БК “Рівне” матиме нагоду дати можливість проявити себе молодим баскетболісткам, які отримують не багато ігрового часу у більш відповідальних матчах.



Тож, найвідданіших уболівальників, які приходять на всі матчі команди, незважаючи на суперника і прогнозованість результату, жіноча команда має порадувати передноворічною перемогою. Крім того, Баскетбольний клуб “Рівне” запрошує усіх, хто прийде на гру взяти участь у новорічному флеш-мобі та привітати разом з клубом рівнян з прийдешніми святами! Всі деталі будуть озвучені під час гри!

;Кубок України. Жінки. 1/4 фіналу.
Матч-відповідь
Баскетбольний клуб “Рівне” – БК “КСЛІ Київ-Баскет
БК “Рівне” – КСЛІ Київ-Баскет
26 грудня (четвер)
Спорткомплекс Дюсш #4
19:00
https://rv.kontramarka.ua/uk/sport
ТРК “Ритм”
https://youtu.be/eAcWaxDzd9w

За повідомленням з офіційної сторінки баскетбольного клубу "Рівне".





На правах реклами