Ми у Facebook
28.12.2019, 09:00

І знову шахраї. Не впускайте в оселю незнайомих скупників та продавців!

На Рівненщині перед новорічними святами активізувались крадії та різні зловмисники. До поліції 26 грудня звернувся 79-річний житель Здолбунівського району. Пенсіонер повідомив, що після візиту невідомої жінки до нього додому в нього зникли 11 тисяч 400 гривень.
Слідчо-оперативна група на місці встановила, що близько 14-ї години до будинку чоловіка зайшла жінка із характерною етнічною ознакою і запитала господаря, чи не хоче він за прийнятну ціну продати старовинні речі. Розмова у приміщенні кухні тривала недовго, але цього було достатньо, аби відволікти увагу господаря. Коли «скупниця» зібралася виходити, чоловік побачив, що вхідні двері привідкриті. Як тільки жінка пішла, то виявив відсутність заощаджень у кімнаті.

Як з’ясували оперативники, зловмисниця була не одна, а зі своєї спільницею. На вигляд їм до 30 років, зріст — орієнтовно 160 см, худорлявої тілобудови, волосся чорне, були одягнені у темні куртки та штани, без головних уборів. Крім того, вони мали при собі записну книгу із зображенням самовару на титульній сторінці. Могли пересуватися на автомобілі темно-сірого кольору ВАЗ-2108 або ВАЗ-2109.

За фактом крадіжки, поєднаної із проникненням у житло, слідчі Здолбунівського відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Поліцейські звертаються до громадян за жодних обставин не впускати в оселю незнайомих осіб, особливо, якщо вам пропонують купити чи продати якийсь товар. Якщо ви володієте інформацією чи побачили підозрілих осіб із характерною етнічною ознакою, які вдаються до подібних дій, повідомте негайно до поліції, аби жертвою потерпілих осіб не став хтось із ваших рідних, близьких чи сусідів.

Про це повідомив Відділ комунікації поліції Рівненської області






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ