Ми у Facebook
01.01.2020, 16:40

Facebook назвав світові тренди й головні теми 2020

Щороку соціальна мережа Facebook детально аналізує поведінку й переваги користувачів у всьому світі, після чого публікує детальний звіт і визначає основні тенденції та зміни в поведінці користувачів.
За версією Facebook, топ 5 світових трендів 2019 року виглядає наступним чином:

1. Турбота про навколишнє середовище.

Про екологію користувачі говорять не перший рік, але тільки зараз починають міняти свої щоденні звички, щоб поліпшити ситуацію з довкіллям. Наприклад, канадці зайнялися бджільництвом, а європейці все частіше обирають рослинні продукти і екологічний одяг.

2. Зміна каналів.

Користувачі Facebook не бояться тестувати нові канали і відкривати для себе незвичайні майданчики. У Мексиці художники й музиканти просувають свою творчість в соцмережах, в США подкасти об'єднуються з телебаченням, а в Індонезії геймери переключаються з комп'ютерів на смартфони.

3. Зроби сам.

Люди згадали, як здорово створювати щось власними руками. Жителі Бразилії активно експериментують з 3D печаткою і лазерами, канадці зайнялися міським садівництвом, а індійці вирушили в походи.

4. Мінімалізм.

Користувачі все частіше вибирають прості продукти, які пропонують кращі результати. Філіппінці скоротили число засобів для догляду за шкірою з десяти до трьох, а французи тепер перевіряють склади продуктів спеціальними мобільними додатками.

5. Мікромоменти.

Користувачі в усьому світі почали перетворювати щоденну рутину в ритуали, які приносять задоволення. У Таїланді розвивається культура насолоди крафтовою кавою, у Великій Британії люди займаються спортом в нічний час, а в США перетворюють звичайний прийом ванни на spa-процедуру, пише mmr.ua.









На правах реклами