Ми у Facebook
06.01.2020, 09:20

В Укртелекомі відмовилися від застарілих послуг

Із 1 січня 2020 року ПАТ “Укртелеком” припиняє надавати деякі послуги, які називає “застарілими”, і переводить абонентів на тарифний план "Простий". У кого зміниться телефонний номер, а кому залишать старий?
Про це повідомили у прес-службі “Укртелекому”. У першу чергу йдеться про паралельні телефонні апарати у різних абонентів:

“З 1 січня 2020 р. ПАТ "Укртелеком" припиняє надання застарілих послуг користування паралельним телефонним апаратом у різних абонентів, телефонним апаратом односторонньої дії і вечірнім телефоном для абонентів (фізичних осіб)”.

ПАРАЛЕЛЬНИЙ ТЕЛЕФОН

Надалі абонентам, які користувалися цими послугами, фіксований телефонний зв’язок буде надаватися на умовах тарифного плану "Простий".

Для абонентів (фізичних осіб), які користуються основним паралельним телефонним апаратом (у різних абонентів), переведення телефонного номера відбудеться після 1 січня без зміни номера телефону.

Абонентів (фізичних осіб), які користуються додатковим паралельним телефонним апаратом (у різних абонентів), телефонним апаратом односторонньої дії і вечірнім телефоном, додатково поінформували про заміну номера телефону в рахунках за телекомунікаційні послуги за листопад 2019 року.

ВУЛИЧНИЙ ТАКСОФОН

Також Укртелеком прийняв рішення про припинення з 1 лютого 2020 року надання послуг фіксованого телефонного зв’язку, які надаються з таксофонів. Зараз оператор реалізовує проект з розбудови оптики та підключає до неї села, щоб їх мешканці могли користуватися швидким інтернетом, телебаченням.

Тим часом Укртелеком повідомляє, що анонсоване з 1 січня 2020 року підвищення цін на фіксовану телефонію Укртелекому для населення відкладено, зважаючи на її соціальну значимість для населення.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ