Ми у Facebook
11.01.2020, 10:40

ДТП на трасі Київ - Чоп. Розтрощені чотири авто, є постраждалі (+ФОТО)

У суботу, 11 січня о п'ятій ранку на об'їзній міста Дубно сталася дорожня аварія за участю чотирьох автомобілів. П'яний водій вилетів на зустрачну смугу і зіткнувся з трьома авто. Рятувальникам довелося вирізати людей з понівечених авто.
Рівненські рятувальники надавали допомогу працівникам поліції по ліквідації наслідків ДТП за участю чотирьох автомобілів DODGE, Chevrolet Niva, Renault Duster, Renault Trafic на трасі Київ-Чоп. Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Рівненській області.



Повідомлення про те, що на 378 кілометрі автодороги Київ-Чоп (об'їзна м. Дубно) сталася ДТП за участю чотирьох автомобілів, на номер "101" надійшло 11 січня о 05:08.



Бійці 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубно за допомогою спецобладнання деблокували водіїв з понівечених автомобілів DODGE та Renault Duster і передали працівникам швидкої медичної допомоги.









Як повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області, автопригода сталася сьогодні, 11 січня, близько 04:40 на автодорозі "Київ-Чоп".

Поліцейські на місці події встановили, що водій автомобіля Dodge, 37-річний рівнянин, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із трьома автомобілями: Chevrolet Niva під керуванням 49-річного жителя міста Харків, Renault Duster, за кермом якого перебував 45-річний житель столиці, та автомобілем Renault Trafic, водієм якого є 41-річний житель селища Млинів.

Унаслідок ДТП травмувалося троє осіб.

У водія автомобіля Dodge медики діагностували закриту травму живота та ноги. Його із понівеченого авто деблокували рятувальники. За зовнішніми ознаками він перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. У керманича відібрали зразки крові для визначення рівня алкоголю.

Також в ДТП травмувався і пасажир цього ж авто: 34-річний рівнянин отримав закриту травму грудної клітки і живота.

У водія Renault діагностували закриту травму грудної клітки, живота та перелом ноги.

Потерпілі госпіталізовані в травматологічне відділення Дубенської центральної районної лікарні.
(ОНОВЛЕНО. Уточнена інформація 15:47 11 січня - двох водіїв госпіталізували до реанімації, а пасажира - в травматологічне відділення Дубенської центральної міської лікарні).

Всі транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень та поміщені на спецмайданчик села Городок Рівненського району.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Дубенського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.



ДТП на Рівненщині: одне авто перекинулось на дах, інше врізалось в дерево





На правах реклами