Ми у Facebook
11.01.2020, 15:20

У неділю рівняни заспівають колядку разом з усією Україною

О 12 годині 15 хвилин 12 січня 2020 масштабна подія - одночасне виконання учасниками всіх фестивалів, різдвяними вертепами, творчими колективами, родинами і просто людьми однієї з найвідоміших колядок.
Ілюстративне фото

Рівненська обласна бібліотека для дітей вирішила долучитися до всеукраїнської акції, під час якої відбудеться одночасне виконання найвідомішої колядки "Нова радість стала".

На фото - фольклорний ансамбль "Уляночка" Рівненської дитячої музичної школи № 2. Фото із сайту ror.gov.ua
На фото - фольклорний ансамбль "Уляночка" Рівненської дитячої музичної школи № 2. Фото із сайту ror.gov.ua


12 січня о 12 годині 15 хвилин працівники та читачі колядуватимуть разом у приміщенні книгозбірні, що на вулиці Відінській, 13 у Рівному. Про це повідомляє сайт Рівненської обласної ради.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ ДО УЧАСТІ В АКЦІЇ

До речі, до участі в акції долучається й Рівненська обласна філармонія й запрошує усіх охочих. Учасники виконають найвідомішу українську колядку 12 січня о 12:15 на майдані Музики перед Органним залом.

Якщо за якихось обставин немає можливості долучитися до флешмобу, то де б ви не були у неділю 12 січня о 12:15, можете заспівати “Нова радість стала”, зробити під час співу селфі - відео, а потім розмістити його на своїй сторінці у Фейсбуці та/або Інстаграмі з хештегами #НоваРадість та #ВертепФест2019.

Організаторка акції “Нова радість стала” - Ірина Голубєва: holubieva@gmail.com, +38 099 7276958.

Нагадаємо, акція спільного виконання колядки започаткована у Харкові 2017 року. Тоді за ініціативи харківських пластунів Благодійний фонд “Харків з тобою” вперше організував проведення Всеукраїнського фестивалю вертепів напередодні Старого Нового року. У 2020 році Вертеп-фест проводиться вже вчетверте.

РАНІШЕ МИ ПИСАЛИ:
Рівне запрошують заспівати "Нова радість стала" одночасно з усією Україною та діаспорою






На правах реклами