Ми у Facebook
01.02.2020, 11:19

В Рівному просять знову заборонити проїзд центром

На сайті Рівненської міської ради з’явилася відповідна петиція щодо цього. Триває збір підписів.
Автор петиції Клименко Сергій Вікторович, який пропонує заборонити проїзд легковим авто через центр міста з 07:00 по 22:00.

"Останнім часом потрібно витратити багато часу щоб доїхати до місця призначення, а особливо через центр міста. Починаючи від зупинки "Пивзавод" до зупинки "Театральна площа" , починаються дуже великі затори, якщо з зупинки "РУМ" до зупинки "Пивзавод" людина витрачає для проїзду міським транспортом 5 - 7 хвилин, то від зупинки "Пивзавод" до зупинки "Театральна площа" транспортний засіб проїжджає за 15 - 20 хвилин, особливо в час "пік" Тому пропоную обмежити проїзд з 07:00 по 22:00 центром міста. Завдяки цьому спеціалізований транспорт такий як: швидка медична допомога, пожежна служба , патрульна поліція, зможуть надати швидку, своєчасну та кваліфіковану допомогу, а звичайним людям буде краще користуватися послугами транспортного засобу, також це зменшить аварійність в нашому місті", - йдеться у тексті петиції.


Почався збір підписів 28 січня 2020 року, завершитися має 13 березня 2020 року.

Нагадаємо, проїзд центром став можливий у 2016 році. Перед цим, через центр Рівного по вулиці Соборній був дозволений проїзд вдень лише громадському та спеціалізованому транспорту. Також минулого року обмежували рух через ремонт.





На правах реклами