Ми у Facebook
07.02.2020, 13:20

Євробачення 2020: Які пісні презентують учасники від України (+ВІДЕО)

вже на цих вихідних, 8 лютого відбудеться перший ефір Нацвідбору на Євробачення. Учасники презентують свої композиції і ви зможете обрати перших фаворитів.
Співак GIO пропонує на пісенний конкурс свою композицію "Feeling so Lost":



Співачка та бандуристка KRUTЬ, котра цьогоріч штурмуватиме відбіркові на Євробачення 2020, презентувала свою конкурсну копозицію під назвою "99":



Співак KHAYAT презентував свою пісню для Національного відбору на Євробачення-2020. Підкорювати аудиторію та суддів хлопець буде композицією "CALL FOR LOVE":



Учасники Національного відбору на Євробачення-2020 електронна група MoonZoo feat. F.M.F. Sure презентували свою конкурсну композицію "Maze". Стиль своєї творчості хлопці називають "Sad Dance" - "танцювальна музика для тих, кому не весело":



Виконавиця хіта "Охрана отмєна" JERRY HEIL презентувала свою пісню для Національного відбору на Євробачення-2020. Назва композиції "Vegan" — говорить сама за себе. "Як на мене, тема, яку я порушую в цій пісні, — надважлива, і про це треба частіше говорити. По-друге, мені хочеться показати, що українці пишуть музику світового рівня", - прокоментувала співачка:



Маленька зірка 2000-х та володарка звання "Наймолодший виконавець, що випустив свій компакт-диск і дав сольний концерт" - співачка Assol презентувала свою пісню для Національного відбору на Євробачення-2020. Суддів та глядачів дівчина буде підкорювати композицією "Save It" ("Збережи це"):



Учасники Національного відбору на Євробачення-2020 - гурт TVORCHI представили повну версію своєї конкурсної пісні "Bonfire" ("Багаття"). Своїм треком виконавці закликають більш усвідомлено ставитися до нашої планети та її майбутнього. "Ми бачимо, як змінюється світ, як змінюється наш стиль життя. І ці зміни не завжди на краще. Але закривати очі на проблеми - не наш варіант. Ще є час визнати помилки і все змінити", - кажуть TVORCHI:



Гурт Go_A, котрий змагатиметься у першому півфіналі Національного відбору на Євробачення 2020, представив свою україномовну конкурсну композицію "Соловей":



А це конкурсна заявка від гурту [O]!!! Пісня "Там, Куди Я Йду" - це легка танцювальна композиція з натяками на африканські ритми:



Володимир Ткаченко під творчим псевдонімом David Axelrod буде змагатися за честь представити Україну на пісенному конкурсі Євробачення з піснею "Horizon":



Еліна Іващенко йде на відбіркові на Євробачення з конкурсною композицією "Get Up", котру вона виконала під час прямих ефірів Х-Фактор Україна:



Афро-український гурт FO SHO презентував свою пісню на Національний відбір 2020! Композиція під назвою "BLCK SQR":



Молода співачка GARNA змагатиметься з піснею "Who we are?" за честь представляти Україну на пісенному конкурсі в Нідерландах:



Бойз-бенд CLOUDLESS, котрий цьогоріч штурмуватиме відбіркові на Євробачення-2020 від України, презентував свою конкурсну пісню "Drown Me Down":



Конкурсант Національного відбору на Євробачення-2020 Олександр Порядинський представив свою конкурсну пісню під назвою "Savior". Лірична і сильна балада підкреслена міцним голосом можливо матиме усі шанси на прохід у фінал відбору:



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Хто вони, учасники нацвідбору Євробачення-2020





На правах реклами