Ми у Facebook
13.02.2020, 13:20

Весілля 14 лютого: Рівнян запрошують одружитись у найромантичніший день

До Дня всіх закоханих залишилось менше тижня, тож якщо ваші почуття дозріли і ви готові прийняти важливе рішення - поспішіть скористатись послугою "Шлюб за добу".
Міський Будинок Культури запрошує зробити це у своїх стінах 14 лютого, у День святого Валентина, за допомогою проекту “Шлюб за добу”. Просять молодят не зволікати, адже дата надзвичайно актуальна, а кількість місць може бути обмеженою.

Щоб укласти шлюб вам необхідно звернутись до організатора шлюбної церемонії за адресою: вул. Соборна, 3Д. Подати заяву можна особисто у будні з 10:00 до 18:00 год. в кабінеті адміністратора (2 поверх, Виставкова зала).

Перелік необхідних документів для швидкого одруження:

1. Паспорт громадянина України (при наданні id-картки додатково подається витяг з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання), паспортний документ іноземця або документ, що посвідчує особу без громадянства (іноземець, особа без громадянства, додає документ, що підтверджує законність його (її) перебування на території України).

2. У разі якщо особи, які бажають зареєструвати шлюб, або один з них раніше перебували у шлюбі, – документи, що підтверджують припинення попереднього шлюбу або визнання шлюбу недійсним (свідоцтво про розірвання шлюбу, рішення суду про розірвання шлюбу, про визнання шлюбу недійсним, яке набрало законної сили, свідоцтво про смерть одного з подружжя, висновок відділу державної реєстрації актів цивільного стану про анулювання актового запису про шлюб, який є недійсним, тощо).

3. Документи, складені іноземною мовою, подаються разом з їх перекладами українською мовою, засвідченими в установленому порядку.

4. Документи про сплату державного мита та про сплату платних послуг, що надаються відділом державної реєстрації актів цивільного стану.

Загальна вартість послуг з реєстрації шлюбу у Рівному становить – 2500,85 грн. Для учасників бойових дій – 515, 85 грн (за наявності посвідчення УБД).

Телефони для довідок:

096 745 82 92
066 171 34 56





На правах реклами