Ми у Facebook
24.02.2020, 13:21

Новітні медичні технології, які рятують життя, відтепер і у Рівному

Практично щоденно у соціальних мережах рівняни запитують, які рекомендації можуть дати читачам у вирішенні тієї чи іншої проблеми зі здоров’ям.
І досить часто були випадки, коли самі рівняни відзначали відсутність у Рівному клінік, які володіли б новітніми медичними технологіями і тим самим могли б допомагали у вирішенні проблем зі здоровям, які не просто погіршують якість життя, а і можуть призводити до летальних випадків.

Тепер же у Рівному є осередок регенеративної медицини, де вам розкажуть про резерви власного організму та підкажуть, як ви разом з фахівцями центру зможете здолати те чи інше захворювання.
Центр регенеративної медицини Alphacell у Рівному застосовує новітні світові медичні технології. Завдяки АМК-терапії, яку лікарі клініки використовують у своїй практиці, зменшується об’єм та тривалість лікування одночасно з кращими результатами та безпекою для організму людини.

АМК – це біоактивні речовини, фактори росту, які лабораторним шляхом отримані з тромбоцитів (клітин крові). Методи АМК-терапії абсолютно незнайомі не лише для більшості населення, а й для більшості лікарів. Але цими методами вже давно ефективно користуються лікарі розвинених країн. Центр регенеративної медицини Alphacell у місті Рівному у своїй практиці використовує для лікування аутологічні мезенхімальні стовбурові клітини, аутомезоконсцентрат тромбоцитів, аутофібробласти.

Завдяки цьому Alphacell дає надію на виздоровлення тим пацієнтам, хвороби яких не лікуються, або погано піддаються лікуванню в нашій країні!

Так, наприклад, стійкий позитивний результат від лікування АМК відчув на собі пацієнт з жахливими виразками.



Пацієнт В., 52р. звернувся до Alphacell. Його турбували трофічні виразки обох гомілок. Впродовж року він лікувався в різних медичних закладах, але позитивного результату не було. Пацієнту було проведено АМК-терапію тривалістю в три процедури, флебектомія на нижній кінцівці з глибшою виразкою для нормалізації кровотоку по глибоких венах. Результати після проведеного лікування просто вражають. Тим самим це підтвердження дієвості подібного лікування.



РЕЗУЛЬТАТ ДІЇ ПРОЦЕДУРИ АМК:





- Загальновідомий факт, що в середині людини закладений механізм до самозцілення, зверніться за консультацією в клініку Alphacell, де радо вам допоможуть вилікувати ваш недуг за допомогою власних резервів організму, на клітинному рівні, - говорить лікар центру Ярослав Длугашевський.



Якщо ж і ви маєте проблему, з якої, здавалося б, немає виходу і всі методики лікування виявилися неефективними – не втрачайте надій! Центр регенеративної медицини Alphacell у Рівному допоможе вам відновити якість життя та вилікувати хвороби, які, здавалося б, не піддаються лікуванню.



Alpha Cell

Місто Рівне,
16 липня, 32


https://www.facebook.com/alphacellofficial/


Телефон:
+380979839342

https://alphacellclinic.com/

Години роботи:
З 09:00 до 19:00







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ