Ми у Facebook
10.03.2020, 14:41

Російські окупаційні війська обстріляли українську вантажівку

Сьогодні, 10 березня, російські окупаційні війська атакували позиції українських захисників на Донецькому напрямку.
Російські окупанти вели вогонь по позиціям Об’єднаних сил із застосуванням забороненого Мінськими угодами озброєння, зокрема, з мінометів калібру 120 мм, а також застосовували гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Наразі бій закінчився. Для придушення вогню противника підрозділи операції Об’єднаних сил використовували наявні вогневі засоби та дали російським окупантам адекватну відповідь.

Російські окупанти обстріляли військовий вантажни автомобіль одного з підрозділів операції Об’єднаних сил з протитанкового ракетного комплексу. Внаслідок влучання протитанкової керованої ракети є втрати серед українських захисників.

Також у районі проведення операції у готовності до застосування перебувають підрозділи резерву зі складу Об’єднаних сил.

Ситуація контрольована. Втрати противника уточняються.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

Нагадаємо, вчора, 9 березня, противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем, БпЛА, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Окупанти запекло обстрілювали Захисників України і минулого тижня, 3 березня.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ