Ми у Facebook
18.03.2020, 12:10

Чи можна їздити у Рівному без медичної маски?

фото з uk.etcetera.media.

Починаючи з 18 березня у місті почали діяти нові тимчасові правила перевезення пасажирів, зумовлені карантином. Нові правила запровадили нові обмеження.
Усі в транспорті: і водії, а в тролейбусі ще й кондуктори, і пасажири повинні мати на обличчі медичні маски. Водії у маршрутках повинні мати, крім масок, рукавички, антисептик та вологі серветки, водії тролейбуса повинні бути "озброєні" таким же антикоронавірусним набором, кондуктори мусять одягнути маски та рукавички.

Чи можна їздити у громадському транспорті без маски? І хто повинен закупляти для працівників міського транспорту ці набори дезінфекції і захисту?



"Працівники тролейбусного управління свідомо забезпечили себе рукавичками, масками, антисептиками ще до введення карантинних заходів. А перевізники мають забезпечити маршрутників засобами захисту.

Дійсно, у салоні громадського транспорту пасажири та водії повинні бути у масках. Побачимо, як до наших рекомендацій дослухалися рівняни. Нагадую, що, в першу чергу, наше здоров‘я - важливе", - коментує начальник управління транспорту і зв‘язку Рівненського міськвиконкому Володимир Пилипчук.


Нагадаємо, що ще до початку карантину у Рівному почали дезінфікувати міський транспорт.





На правах реклами