Ми у Facebook
18.03.2020, 16:02

В Україні народний депутат зізнався, що можливо захворів на коронавірус

фото з pravda.com.ua.

Інформація про хворого депутата з'явилася на сайті МОЗ. Пізніше депутат сам розповів про своє самопочуття.
Міністерство охорони здоров’я повідомляє, що серед 14 офіційно зафіксованих випадків COVID-19 є народний депутат України.

Наразі проводяться всі необхідні дослідження та епідеміологічне розслідування. Йому надається амбулаторне лікування в умовах самоізоляції.

Відповідно до рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я, хворих з коронавірусною інфекцією при легкому перебігу хвороби можна лікувати амбулаторно. У разі необхідності пацієнта буде госпіталізовано.

Медичні працівники проведуть усю необхідну роботу з людьми, які контактували з ним.

Народний депутат України на засіданні Погоджувальної ради депутатських фракцій 16 березня та на позачерговому засіданні Верховної Ради України 17 березня 2020 року був відсутній.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я.

За попередніми даними це Сергій Шахов, адже сам нардеп записав відеозвернення щодо цього.

"Почуваю я себе нормально. Почалося все це три дні тому, саме підвищилася температура до 38 градусів. Як нормальний громадянин України я викликав лікарів, здав аналізи. Спочатку на грип. Аналізи показали, що це не грип. Коли я запитав, чи є аналізи і тест на коронавірус, лікарі відповіли, що ні. На другий день викликав лікарів, щоб перевірили мої легені..." - Зазначає Сергій Шахов на відео.

Нардеп також під час другого спілкування з лікарями, здав аналізи на коронавірус.

За його словами, 18 березня йому зателефонували з лабораторії, й за словами Сергія Шахова "і типу сказали, що у підтверджується коронавірус.

"Зразу хочу всім зазначити, що це не так страшно, як малюють. Якщо я отримаю документ, що я справді хворий на коронавірус, то я буду звітувати, що відбувається з моїм організмом. Хочу сказати, що паніка нікому не буде на користь. Паніку потрібно не допускати", - підкреслив Шахов.

Зараз народний депутат на самоізоляції.





На правах реклами