Ми у Facebook
22.03.2020, 10:00

Як працюватиме діагностичний центр в умовах карантину?

Карантин вніс корективи у роботу й медичних закладів Рівного. Тож, як працюватиме «Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр ім. Віктора Поліщука»:
На виконання наказу МОЗ України від 13.03.2020 р. №663 «Про оптимізацію заходів щодо недопущення занесення і поширення на території України випадків COVID–19», відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 12.03.2020 №162 «Про запобігання поширенню на території Рівненської області коронавірусу (COVID–19)», наказу УОЗ Рівненської ОДА від 17.03.2020 №100 «Про обмежувальні заходи в закладах охорони здоров’я Рівненської області» та з метою недопущення занесення та поширення випадків захворювання, спричинених коронавірусною інфекцією (COVID–19), адміністрація медичного закладу інформує що КП «Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр ім. Віктора Поліщука» РОР змінює звичний порядок роботи та запроваджує спеціальні обмежувальні заходи:

- На вході в підприємство проводиться безконтактна термометрія всім працівникам центру та пацієнтам. З метою розділення потоків пацієнтів із соматичною патологією та ознаками ГРВІ працює спеціальний медперсонал.

- Обмежуються плановий амбулаторно-консультативний прийом та консультативний прийом вузьких спеціалістів;

- Обмежуються планові апаратні обстеження та лабораторні дослідження, а також робота фізіотерапевтичних кабінетів;

- Припиняється плановий прийом здорових осіб контингенту лікарсько-фізкультурної допомоги;

- Припиняється проведення профілактичних оглядів стороннім організаціям та фізичним особам;

- Припиняється робота стаціонарих відділень;

- Забороняється відвідування пацієнтів у стаціонарі;

- У випадку виявлення пацієнтів з підозрою на COVID-19 проводиться алгоритм дій відповідно до наказу МОЗ України від 13.03.2020 р. №663 «Про оптимізацію заходів щодо недопущення занесення і поширення на території України випадків COVID–19».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Як працюватимуть рівненські лікарні в умовах карантину





На правах реклами