Ми у Facebook
31.03.2020, 15:00

#cвої_проти_коронавірусу: рівняни створили «Спецфонд СтопВірус»

23 березня 2020 року створено Благодійний фонд "Громада Рівненщини", який активізує громаду та об’єднає її зусилля для вирішення надважливих потреб, шляхом розвитку культури благодійності та реалізації благодійних програм.
Першим надзвичайно важливим проектом фонду стає боротьба з поширенням небезпечного вірусу COVID-19! Благодійна організація «Благодійний фонд «Громада Рівненщини» відкрила окремий «Спецфонд СтопВірус» та долучається до спільної протидії хвороби на території Рівненщини та країни вцілому.



Скільки людей захворіли на коронавірус в Україні: статистика 31 березня

Медична галузь сьогодні потребує надзвичайно великої підтримки, адже кількість пацієнтів зростає щодня. Усі кошти, що приходитимуть на рахунок Спецфонду, будуть розподілені, згідно найактуальніших потреб, що стосуються запобігання розповсюдження вірусу, а також інформаційної і предметної підтримки громади в цій ситуації, - говорить координатор проекту Олена ХМЕЛЬНИК. - Зібрані кошти спрямуємо на додаткову закупівлю тестів, апаратів штучної вентиляції легень, медикаментів, захисних костюмів та масок тощо – для потреб згідно запитів медичних закладів.

В обов’язковому порядку фонд звітуватиме про всі надходження та витрати в рамках роботи Спецфонду, та на сторінці Благодійний фонд "Громада Рівненщини".

Хто рятуватиме рівнян від коронавірусу

ПІДТРИМАТИ ФОНД:
Благодійна організація «Благодійний фонд «Громада Рівненщини»,
Код ЄДРПОУ 43575948,
UA163333910000026008054744665
Код банку 333391, АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

(з поміткою: «Благодійна фінансова пожертва в рамках “Спецфонду СтопВірус”)







На правах реклами