Ми у Facebook
05.04.2020, 13:20

На Поліссі триває "Велике будівництво"

У селі Бродниця Зарічненського району триває будівництво сучасного спортивно-культурного комплексу. Об’єкт добудовують у рамках президентської програми «Велике будівництво». Цього року його планують здати в експлуатацію.
«Вже цього року плануємо остаточне завершення будівельних робіт. З обласного бюджету заплановано 4,7 млн грн., загальна вартість об’єкта – 12,4 млн грн. Зараз усі будівельні роботи тривають з дотриманням карантинних заходів, серед яких – допустима кількість будівельників, дотримання безпечної дистанції, використання захисних масок і рукавиць, дезінфекція робочих місць», - зазначає заступник голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська.



Зараз будівельники працюють над внутрішніми роботами: облаштовують душові кабіни та роздягальні. На черзі – покриття спеціальним лінолеумом спортивної зали. Потому розпочнуть благоустрій території: встелять бруківку навколо спорткомплексу, встановлять огорожу та облаштують зелену зону.

Паралельно йде закупівля спортивного інвентарю, зокрема, глядацьких стільців, футбольних воріт та різного знаряддя в тренажерний зал.

За словами Бродницького сільського голови Віталія Полюховича, місцеві футбольна та волейбольна команди завжди займають перші місця навіть на рівні області. Тож важливо, що спортивний заклад буде сучасним і адаптованим для різних ігрових видів спорту.



Нагадаємо, в рамках президентського проєкту «Велике будівництво» на Рівненщині заплановано спорудження або реконструкція 5 шкіл, 5 садочків і 5 спортивних об’єктів, а також 7 приймальних відділень лікарень і 73 км доріг.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ