Ми у Facebook
06.04.2020, 15:20

Кордон на замку. Із 7 квітня Україна закриває більшість пунктів пропуску

Перетнути кордон тепер можливо тільки власним автотранспортом і тільки в 19 пунктах пропуску. Такі зміни внесені до розпорядження Кабінету Міністрів України № 288-р "Про тимчасове закриття деяких пунктів пропуску через державний кордон та пунктів контролю і припинення в них пішохідного сполучення".
Державна прикордонна служба України повідомляє, що з 7 квітня державний кордон України можна буде перетнути лише автотранспортом і лише у 19 пунктах пропуску

"З 00.00 год. 7 квітня 2020 року тимчасово закритими будуть 115 пунктів пропуску, ще у 28 пунктах пропуску тимчасово припинене пішохідне сполучення.

Також нагадуємо, що іншими розпорядчими документами тимчасово закриті пункти пропуску (пункти контролю) через державний кордон для міжнародного пасажирського залізничного, повітряного, автомобільного (для автобусів) сполучення.

Із врахуванням усіх обмежень, введених українською владою та уповноваженими органами сусідніх країн, з 7 квітня залишається лише 19 пунктів пропуску, де можна перетнути державний кордон України власним автотранспортом.

Відмітимо, що у зв’язку з тимчасовими обмеженнями, жодного пункту пропуску на державному кордоні, де здійснюється пішохідне сполучення, немає.



Крім того, винятки обмежувальних заходів можуть прийматися щодо евакуаційних рейсів за рішенням уповноважених міністерств та відомств", - йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

Нові правила перетину державного кордону України з 28 березня 2020 (РОЗ'ЯСНЕННЯ)





На правах реклами