Уряд надасть допомогу працівникам по частковому безробіттю
Ця допомога надаватиметься на період карантину, а також протягом 30 днів після його завершення. За отриманням цією допомоги малі та середні роботодавці можуть звертатися до центрів зайнятості.
“Ми закликаємо усіх роботодавців не звільняти людей, зберігати робочі місця. У разі вимушеного скорочення робочих годин для працівників або так званого “часткового безробіття”, Уряд готовий компенсувати витрати на заробітну плату. Своїми рішеннями, ми прагнемо максимально сприяти збереженню зайнятості та запобігати зростанню безробіття у період карантину та після нього”, - зазначив Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко.

робота на карантині, мінімальна зарплата, допомога по безробіттю, робота
Корисний сніданок може бути смачним: шпинатні панкейки з лососем та авокадо

Рум'яні панкейки вийдуть яскравими завдяки шпинату. Вони добре поєднуються зі слабосолоною рибою та авокадо.
переглядів: 343
Курячий послід для плодових дерев: чи варто використовувати та які культури його "люблять"

Курячий послід давно здобув популярність серед садівників завдяки своїм унікальним властивостям. Його вважають ефективним органічним добривом, що сприяє гарному росту і рясному плодоношенню яблунь, груш, слив та інших плодових дерев.
переглядів: 170
Перший весняний мед: коли збирають і чому він найкорисніший

З настанням весни природа прокидається, і разом із нею починається новий бджолиний сезон. Саме у квітні-травні пасічники збирають перший мед — так званий «весняний» або «первак».
переглядів: 828
Взуття для походів: як правильно обрати і чому це має значення в горах

Гірський похід — це не просто свіже повітря і пейзажі. Це випробування на витривалість, планування і правильний вибір спорядження. Однією з ключових речей у кожному маршруті є взуття. Саме воно відповідає за вашу стабільність, безпеку та комфорт протягом усього шляху.
переглядів: 238
Смачне на вечерю: печеня по-домашньому

Ця страва — справжня кулінарна класика, яка здатна створити атмосферу затишку навіть у будень. Готується просто, а смак — знайомий з дитинства.
переглядів: 339