Ми у Facebook
27.04.2020, 16:15

Коронавірус на Рівненщині: скільки вагітних захворіли на COVID-19

27 квітня у Рівненській ОДА відбувся традиційний онлайн брифінг щодо ситуації із поширенням коронавірусу.
Заступник голови ОДА Ігор Тимошенко та начальник обласного управління охорони здоров’я Олег Вівсянник відповіли на запитання, які наразі хвилюють жителів області. Модерував захід начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Олександр Поліщук.



Основні меседжі брифінгу:

- На в'їздах і виїздах з села Зоря Рівненського району розпочнуть діяти КПП. На даний час кількість хворих на Covid-19 у населеному пункті становить 28 осіб. З них - чотири людини ушпиталізовані, у 24-х – легкий або середній стан важкості. Рішення щодо організації діяльності блокпостів буде прийнято додатково після онлайн зустрічі голови ОДА Віталія Коваля із керівниками підприємств, що працюють на території Зорі.
- Рівненщина цього тижня очікує близько 5 тисяч ПЛР-тестів українського виробництва.
- В області інфікований один біолог. Це працівниця обласної лікарні, яка, ймовірно, інфікувалася під час забору ПЛР-діагностики.
- На Рівненщині COVID-19 підтверджено у 6 вагітних. Двоє з них уже народили, одна з породіль перебуває на лікуванні в інфекційному відділенні. 10 контактних медичних працівників перебувають на самоізоляції.
- В цьому році оздоровчий сезон може розпочатися лише після завершення всіх карантинних обмежень. Більшість дитячих оздоровчих таборів знаходяться у приватній власності. Тому прийняття рішення щодо їх функціонування – виключно ініціатива приватних власників.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ