Ми у Facebook
03.05.2020, 13:35

Де в Україні купити ефективні засоби захисту рослин від жуків?

Ви знаєте хоча б одну культуру, яку б не вражали шкідники? Таких, напевно, не існує. І не дивно! Адже лише на овочах розвивається близько 200 видів шкідників, які здатні не просто завдати шкоди врожаю, а й повністю знищити його.
У зв’язку з цим з кожним роком з’являється все більше засобів захисту рослин, які застосовуються для обробки культур на різних етапах розвитку та дозрівання. Чи всі вони якісні? Звісно, що ні. Для того, щоб створити ефективні ЗЗР потрібно провести не одне дослідження, на що підуть не дні, а роки. Як тоді не натрапити на підробку? Для цього варто купувати ЗЗР від жуків в провідних виробників нашої країни.

Яким виробникам варто довіряти?


Насправді, сьогодні існує чимало компаній, які займаються виготовленням та реалізацією ЗЗР. Однак, якщо ви прагнете придбати сучасні препарати, які допоможуть позбутися шкідників і, як результат, підвищити врожайність на 30-50%, то ЗЗР від ТМ «Аптека садівника» - ідеальне рішення для вас. Чому варто надати перевагу цій компанії? ТМ «Аптека Садівника» займає лідируючу позицію на українському роздрібному ринку з продажу ЗЗР та володіє власними надсучасними лабораторіями, що контролюють не лише якість сировини, а й готової продукції. Завдяки цьому вдається створювати препарати, здатні забезпечувати стабільний приріст врожаю, без зайвих затрат часу та коштів.

На що звернути увагу, обираючи ЗЗР?


1. Призначення. Всі ЗЗР здатні здійснювати вплив на шкідників виборчим або суцільним способом. Наприклад, контактно-системні інсектициди можуть бути використані для обробки всіх видів культур, тоді як для знищення кліщів існують спеціальні інсекто-акарициди.
2. Спосіб впливу на шкідників. Серед засобів захисту рослин сьогодні виділяють фуміганти, системні інсектициди, інсектициди кишкової дії та контактні препарати. Всі ці препарати по-різному впливають на шкідників. Приміром, фуміганти отруюють жуків шляхом потрапляння в дихальні шляхи. У свою чергу, системні інсектициди проникають в усі частини культури, яку поїдає шкідник і гине.
3. Характер використання. Захистити культури від шкідників сьогодні можна шляхом протруєння насіння, обробки ґрунту, обробки культур під час вегетації, а також за допомогою обприскування.

Ну а якщо ви не в змозі самостійно підібрати необхідні ЗЗР, тоді варто звернутися до професіоналів спеціалізованого магазину, які допоможуть замовити максимально ефективний варіант для ваших культур.





На правах реклами