Ми у Facebook
04.05.2020, 18:00

"Вони були йому мамою й татом", - зворушливий відгук про лікарів Рівненської обласної дитячої лікарні

Досить часто нині ми чуємо про підтримку лікарів з одного боку, з іншого частими були історії про недобросовісне виконання людьми в білих халатах своїх обов'язків. Сьогодні хочемо поділитися дуже трепетним відгуком про роботу лікрів Рівненської обласної дитячої лікарні.
Медицина - це річ дуже важлива і складна. Особливо коли йдеться про здоров'я маленьких пацієнтів. Адже вони особливо потребують турботи, любові та підтримки.

У соціальних мережах з'явився відгук мами маленького пацієнта Ірини Лаворик, яка від душі подякувала усьому персоналу Рівненскьої обласної дитячої лікарні.

Ці слова проймають до глибини душі. Адже пройняті підтримкою та подякою тих, хто врятував життя її синочка.





Допоможіть 7-річній рівнянці подолати рак


Сьогодення несправедливе до нас! Нам не можна ні виходити, ні тісно спілкуватися. Для всіх це щось нове, а для моєї сім'ї це вже друга весна, яку ми проводимо взаперті, але найважливіше, що РАЗОМ!

Трішки більше року тому наша сім'я отримала найкращий подарунок у світі, це наш Синочок!

І після 5 ти днів його народження, ми потрапляємо в РОДЛ, де цілий місяць ми провели в реанімації. Це був найважчий місяць в нашому житті! Місяць, коли ти після двох днів вдома їдеш до педіатра з сопельками, а лягаєш в лікарню з пневмонією, стафілококом, в септичному стані та з двома крововиливами. Коли на другий день перебування у відділенні твоє дитя переводять в реанімацію. Коли роблять ренген в якійсь пластмасі конусеподібної форми і вішають це все на гак, а тобі кажуть стій і тримай. Коли за тиждень ставлять апарат штучного дихання. Коли щодня виймають трубкою гній СОТНІ разів. Коли колять таку кількість антибіотиків, яку наша РОДИНА загалом за все життя не отримувала. Коли ти нарешті чуєш його плач. Коли ти тримала його на руках останній раз в 6 днів, а тобі дають зробити це знову в 28 днів.

Коли ти не вірила, що в Україні є такі кваліфіковані, співчутливі та людяні лікарі. І ми зобов'язані дякувати їм щодня. Ми отримували не лише опіку над дитям, за цей місяць вони були його мамою і татом.

Вони безперестанку давали заряд підтримки і нам з чоловіком. Їхні впевнені дії, професіоналізм зробив нас знову щасливими. Ми будемо довіку вдячні, що завдяки їм, медсестрам та всьому персоналу тепер щодня радіємо. Окрема подяка лікарям: Кулик Михайло Омельянович, Марчевська Оксана Валеріївна, Шевчук Олександр Володимирович та Єрьомкіна Алла Володимирівна, які дали йому шанс на життя!!!





На правах реклами