Ми у Facebook
05.05.2020, 11:00

"Тепер знаю, що найцінніше", пара з Рівного розповіла, як борються з раком

Рік тому їх життя змінилося на 360 градусів. Тепер кожен їх день боротьба, але в ній тепер вони точно знають, що в житті найцінніше...
Юлію Книш та Олександра Легкого можна без перебільшення назвати унікальною парою. Адже їх кохання не змінила навіть хвороба.

Рік тому закохані дізналися про страшний діагноз Саши, в нього рак крові. І тепер кожен день їх життя - це боротьба за сонце нового дня. Вони мірють про те, як будуть мати будинок та дітей, як доведуть усьому світу, що #ракдурак. Саме такий хештег вони часто використовують в своїх публікаціях.

Пост-спогад про рік з боротьбою Юлії проймає до глибини душі. Вам теж варто його прочитати, оцінити життя, подякувати Богу та допомогти Олександру одужати!
------------------------

Сьогодні сльози котяться самі собою... рівно рік тому ми дізнались про рак.
Я досі пам'ятаю це жахливе почуття паніки, страху, розгубленості.
Це дуже складно згадувати. На той момент ми були разом лише два місяці, признаюсь, мені було страшно залишатись, адже я боялась, що одного дня рак виявиться сильнішим і не готова була це пережити й побачити.
Цей рік дуже складний, насичений болем, нервами, переживаннями. Найтяжче, мабуть, перших місяці три доки звикнеш до всього і перелаштуєш життя.
Я знаю як це ненавидіти ранок, бо це новий день і безліч проблем, які вимагають негайних рішень.
Зато тепер знаю точно, що є найціннішим і найважливішим.
Я ціную кожного хто зі мною в цей період❤
Що я зроблю після пересадки? Хочу кудись втікти, на місяць. Хочу на море, туди, де майже немає людей. Вимкнути телефон, жити в тиші і гармонії. Залишити всю біль там і більше ніколи не носити її в собі.
А потім вернутись додому і почати нове щасливе життя, вже без раку. В будинку з лавочками і гойдалками для дітей🥰
Скоро все так і буде, я намалювала нам щасливе майбутнє👨‍👩‍👧‍👧



Звертаємося за допомогою до небайдужих з проханням врятувати життя молодому 26-річному хлопцеві.

ПриватБанк: 4149 4991 2904 7633 Легкий Олександр







На правах реклами