Ми у Facebook
09.05.2020, 14:43

"Дозвольте працювати!" - Підприємці Рівного звернулися до міської влади

фото ілюстративне з lt.ogo.ua.

Представники бізнесу мобільного харчування, а саме кав‘ярень, мобільних кав’ярень, закладів швидкого харчування на базі кіосків, МАФів та інших потужностях операторів ринку харчових продуктів міста Рівного написали колетивне звернення.
Його на своїй сторінці у мережі Фейсбук опублікував відомий у Рівному активіст та власник Велокав'ярні Зураб Кантарія:


"Ми з розумінням відносимося до ситуації що склалася в Україні та світі. Проте, просимо і Вас з розумінням поставитися до ситуації в яку потрапили ми та наші сім’ї. Жорсткі карантинні заходи суттєво вплинули на нашу підприємницьку діяльність, що має наслідки масових звільнень, відправлень працівників у відпустки за власний кошт, банкрутств та неможливості подальшого фінансового забезпечення своїх родин. Для більшості з нас кавовий мікробізнес є основним джерелом доходу[...] Ми не просимо матеріальної допомоги, а звертаємося до вас з проханням внести зміни до діючих нормативно правових актів та дозволити роботу мобільних кав’ярень. Щоб ми мали елементарну змогу забезпечити себе та наші сім’ї", - зазначається у зверненні.

Підприємці також наголошують, що здатні організувати роботу таким чином, аби був мінімальний контакт з клієнтом. І просять дозволити їм працювати з 11 травня.

Уряд послабив карантинні обмеження: що працюватиме? Коли закінчиться карантин та які заборони залишаться (ІНФОГРАФІКА)





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ