Ми у Facebook
17.05.2020, 15:20

Туреччина відновлює медичний туризм та відкриває українцям в’їзд на лікування

Рішення турецького уряду набуває чинності з 20 травня 2020 року. Громадянам 31 країн з цієї дати дозволено перетинати кордон цієї держави для лікування в медичних установах.
Ілюстративне фото

Рішення прийнято урядом Туреччини в рамках заходів зі спрощення карантину у зв'язку з коронавірусною інфекцією нового типу (COVID-19). Про це повідомляє агенція Анадолу.

Зокрема дозвіл дійсний для громадян Азербайджану, Греції, Росії, Казахстану, України, Узбекистану, Грузії, Туркменістану, Молдови, Киргизстану, Німеччини, Великобританії та Нідерландів.

Перелік послуг, якими зможуть скористатися хворі: ортопедія, травматологія, загальна хірургія, дитяча хірургія, урологія, очні захворювання, кардіологія, онкологія, нейрохірургія, гематологія, репродуктивна терапія, трансплантація органів і кісткового мозку.

Інформація про всіх іноземців, котрі бажають пройти лікування в Туреччині, буде спочатку розміщуватися в Міжнародній системі медичного контролю, і лише після отримання попереднього підтвердження буде видаватися дозвіл на лікування в турецьких медустановах.

Перетинати кордон зможуть лише пацієнти з негативним результатів тесту на коронавірус.

Відпочинок в Туреччині: які правила діятимуть після карантину





На правах реклами