Ми у Facebook
20.05.2020, 16:40

У Рівному жертвою псевдомедсестри стала ще одна пенсіонерка

До самотньої 88-річної рівнянки вчора, 19 травня, близько 12-ї години прийшла невідома жінка. Представилася практиканткою медичного училища і запевнила, що її уповноважили перевірити стан здоров’я пенсіонерки та виміряти температуру, адже за фахом вона — майбутня медсестра.
Власниця квартири, нічого не підозрюючи, погодилася на пропозицію провести огляд на кухні. Зловмисниця розпитала, що турбує, зафіксувала температуру, запевнила, що все добре, та попрощалася.

Однак після візиту псевдомедсестри у власній схованці пенсіонерка не виявила свою тисячу гривень.

Зі слів потерпілої, жінка була молодого віку, чорнява та одягнена у зелену сукню.

За фактом крадіжки, поєднаної із проникненням у помешкання, за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України слідчі Рівненського відділу поліції відкрили кримінальне провадження, у рамках якого встановлюють іще одну особу, причетну до вчиненого злочину. Адже в той час, коли пенсіонерку «оглядали» на кухні, інша зловмисниця таємно проникла до квартири, де в одній із кімнат і викрала грошові кошти.

Поліцейські звертаються до громадян із закликом бути обачними, особливо в умовах карантину, та в жодному разі не пускати незнайомих осіб до свого помешкання. Застережіть свої рідних, близьких чи сусідів, – особливо похилого віку, – про можливі протиправні дії осіб, які можуть представлятися і медичними, і соціальними, і комунальними працівниками. У разі, якщо виявили біля будинку чи у під’їзді підозрілих осіб — негайно телефонуйте на 102.





На правах реклами