Ми у Facebook
27.05.2020, 18:11

Рівнянин вийшов на одиночну акцію протесту на підтримку підозрюваних у «справі Шеремета»

фото ілюстративне з prm.ua.

Днями у Києві відбулися акції підтримки підозрюваних у справі, яка стосується загибелі Павла Шеремета.
В Києві, на площі біля Офісу президенту України, як повідомляють ЗМІ, на підтримку підозрюваних зібралося близько 200 осіб. В Рівному на акцію протесту вийшов один активіст - музикант, лідер гурту «Земля живих» Сергій Турович. В руках чоловік тримав плакат.




Як написав пізніше рівнянин на своїй сторінці у мережі Фейсбук, правоохоронці підходили до нього, розмовляли, але його протесту не перешкоджали.

фото з prm.ua.
фото з prm.ua.


Також як повідомляє телеканал Прямий, Київська міська спілка ветеранів АТО вимагає надати переконливі докази або змінити запобіжний захід Андрію Антоненку та Юлії Кузьменко, які є підозрюваними у справі вбивства журналіста Павла Шеремета.

Про це йдеться у відеозверненні Спілки.

За словами голови Київської міської спілки ветеранів АТО Ігора Марі, військовий і музикант Андрій Антоненко "Ріфмастер" та волонтер Юлія Кузьменко перебувають у тюрмі за справою Шеремета вже майже пів року.

"Ми, представники Київської міської спілки ветеранів АТО яка є частиною Руху Ветеранів України, не бачимо переконливих доказів їхньої провини у цьому злочині", - сказав голова організації.

"Вимагаємо від влади або надати переконливі докази причетності Ріфа та Юлі на наступному засіданні, або, якщо набір так званих доказів залишиться тим самим, вже на наступному засіданні звільнити їх з-під варти, обравши інший запобіжний захід", - заявили ветерани.

"В разі невиконання цієї вимоги – я і моя організація та Рух ветеранів України розпочнуть низку протестів по всій Україні", - наголосив Ігор Марі.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ