Ми у Facebook
30.05.2020, 18:53

Honda CR-V у новій «дуже чорній версії»

Японська компанія Honda розпочала продаж нової комплектації свого найпопулярнішого кросовера Honda CR-V. Це вже другий рестайлінг п’ятого покоління моделі, який на разі здивував своїх шанувальників не стільки загальною модернізацією, скільки новою топовою версією «Black Edition».

Чим саме японцям вдалося вразити публіку?


В цілому дизайнери практично не змінили зовнішність кросовера. Від свого попередника він відрізняється модернізованими фарами із динамічними вказівниками повороту. Також з’явилися підігрів керма та автоматичне опускання дзеркал заднього виду при русі заднім ходом. Ці доповнення передбачені для всіх комплектацій рестайлінгової Honda CR-V.

Найбільший же інтерес представляє нова розробка топ-версії – Black Edition. ЇЇ легко пізнати по ультимативному чорному оформленню і екстер’єру, і інтер’єру. Кузов, згідно з назвою версії, пофарбований у глибокий чорний колір, який гармонійно доповнює тонована «під димку» передня і задня оптика. Також кросовер отримав 18-дюймові алюмінієві колісні диски чорного кольору, радіаторну решітку з темним хромованим оздобленням і протитуманні фари.

Весь салон «дуже чорної» Honda CR-V обшитий високоякісною натуральною шкірою, зрозуміло, чорного кольору. На спинках передніх сидінь – тиснення логотипу Black Edition. Оскільки топ-версія посідає вершину гами, оснащення салону – просто розкішне, але вибрати колір салону і елементів декору не вдасться. Black – значить, все вlack.)

У технічних характеристиках Honda CR-V Black Edition не змінився: кросовер можна замовити з 1,5-літровою «турбочетвіркою» потужністю в 190 к.с. або 215-сильною гібридною силовою установкою, яку складають 2.0 «атмосферник» та електродвигун. Базові CR-V є передньопривідними, але за додаткову плату можна буде замовити і повнопривідну трансмісію, і салон у три ряди.

Вартість Honda CR-V Black Edition стартує від 35 тисяч американських доларів – не дуже багато за бажання стати власником топової, і до того ж, досить особливої версії. Але поки вона пропонується тільки для внутрішнього ринку. Чи потрапить Black Edition на європейський континент – на разі невідомо.

Honda CR-V – оренда в Києві




В чому криється секрет популярності Honda CR-V? Кажуть, що хоч раз побувавши за кермом цього кросовера, дуже важко відмовитися від такого задоволення в майбутньому. Мабуть, це пояснюється просто: CR-V – це завжди стильно, компактно, надійно і технічно довершено.

Компанія РентДрайв пропонує оренду рестайлінгової моделі Honda CR-V четвертого покоління (2015 року). Умови оренди авто в Києві: https://rentdrive.ua/ua/





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 13:00 Центр міста розквітає : У Рівному встановлюють писанковий сад

25.04, 12:33 Рівнянки достроково отримали можливість виступати у Суперлізі

25.04, 12:20 На Рівненщину прибув п'ятий евакуаційний потяг: Де поселять людей

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковини аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра