Ми у Facebook
02.06.2020, 11:19

Ідеальна холостячка з Рівного Аліна Ляшук поділилася сокровенним – "Я люблю…"

Учасниця реаліті-шоу "Холостяк" Аліна Ляшук поділилася сокровенним
Нещодавно на телеканалі СТБ відбувся фінал романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Багато дівчат боролися за серце красунчика-холостяка Макса Михайлюка, і серед них вперше в історії проекту була рівнянка – Аліна Ляшук. Дівчина відома українцям як співачка, вона брала участь у сьомому сезоні шоу "X-фактор", а її відео виступу на YouТube зібрало понад 15 млн переглядів і увійшло до ТОП-3 найбільш популярних за всі 10 сезонів проекту.



До фіналу "Холостяка" Аліна не дійшла, але отримала дещо інше – ще більшу відомість і прихильність, особливо у соцмережах. А нещодавно рівнянка опублікувала у своєму Instagram красиве фото, а в підписі до нього поділилася сокровенним.

"Для мене стосунки між двома людьми – це в першу чергу взаємність. І на даний момент, я б хотіла, бачити біля себе людину, яка в першу чергу любитиме себе! Тому що, я не довіряю людям, які не люблять самих себе, і говорять мені «я тебе люблю». Є таке африканське прислів’я: «Будь обережним, коли гола людина пропонує тобі сорочку!». Оце те ж саме! Людину, яка любить себе видно за версту! Вона хоче обійняти весь світ, в ній немає заздрощів, в ній немає прагнення «насолити» комусь, вона просто є, просто любить себе і тих, хто поряд! І це важливо, принаймні для мене", - написала Аліна.






На правах реклами