Ми у Facebook
03.06.2020, 16:40

На Рівненщині п'яний чоловік порізав дружину [+Фото]

Вчора, другого червня, об 11:15 медики повідомили до поліції, що у будинку села Балаховичі п'яний чоловік порізав дружину ножем.
Слідчо-оперативна група встановила, що конфлікт між подружжям виник з приводу ведення господарства. Під час сварки 58-річний чоловік ударив 57-річну дружину ножем у живіт. Після скоєного втік, однак поліцейські розшукали його на одній із вулиць села.



Потерпілу госпіталізували до Володимирецької районної лікарні. Медики діагностували у неї колото-різане проникаюче поранення живота. Її життю нині нічого не загрожує.

За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень слідчі Володимирецького відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України.

58-річний житель села Балаховичі затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, вирішують питання про обрання запобіжного заходу.



Відомо, що раніше чоловік раніше судимий за вчинення майнових злочинів, втім відбував покарання з іспитовим строком. Також впродовж року 11 разів притягувався адміністративної відповідальності.





На правах реклами