Ми у Facebook
05.06.2020, 16:43

Як водій може швидко дізнатися, чи є на нього штраф

У МВС запустили мобільний додаток "Штрафи ПДР", який дозволяє перевірити наявність штрафів за порушення правил дорожнього руху. Новий сервіс може стати в нагоді кермувальникам, які не є власниками транспортного засобу.
“За допомогою додатку "Штрафи ПДР" можна легко виконати пошук постанов, оформлених на транспортний засіб, а також оформити підписку на отримання повідомлень про винесення нових постанов. Не треба чекати поки постанова надійде до вашої поштової скриньки, а відразу сплатити її онлайн. Нагадуємо, що надається знижка 50% при сплаті штрафу, якщо оплата здійснена протягом 10 банківських днів з моменту отримання постанови", - зазначив заступник міністра внутрішніх справ Сергій Гончаров.

Скачати мобільний додаток "Штрафи ПДР» можна за посиланнями для Android https://tinyurl.com/y78nsyxt.

Для IOS мобільний доодаток "Штрафи ПДР" стане доступним найближчим часом.

Розроблений також телеграм-бот "Штрафи ПДР" https://t.me/ShtrafyPDRbot. За допомогою бота так само можливо оформити підписку на транспортний засіб та сплатити штраф з використанням банківської картки.

Державний мобільний додаток "Штрафи ПДР" дозволяє не тільки сплатити штрафи, які вже винесені, а й оперативно отримувати повідомлення про нові постанови або зміни їх статусу.

У додатку є інформація про розміщення на карті камер автоматичної фіксації порушень ПДР.

Крім того, додаток "Штрафи ПДР" стане в нагоді тим водіям, які не є власниками транспортного засобу. Після фіксування порушення повідомлення поштою прийде безпосередньо власнику авто або відповідальному користувачеві, а додаток дозволяє будь-якому користувачеві, який оформив підписку, отримати штрафи для цього транспортного засобу, повідомив Департамент комунікації МВС України.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ