Ми у Facebook
05.06.2020, 15:51

Закінчується онлайн реєстрація вступників у магістратуру НаУ "Острозька академія" 2020!

фото з .oa.edu.ua.

До уваги вступників у магістратуру НаУОА 2020! Онлайн реєстрація на ЄВІ та ЄФВВ - до 18:00 п'ятниці, 5 червня! Приймальна комісія нагадує розподіл спеціальностей та освітньо-професійних програм.

"Враховуючи епідеміологічну ситуацію, що склалася в Україні, з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID — 19) та відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України викладених у листі щодо реєстрації на ЄВІ/ЄФВВ №1/9-228 від 30.04.2020 року, онлайн реєстрація вступників другого (магістерського) рівня вищої освіти для складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови для всіх спеціальностей НаУОА та єдиного фахового вступного випробування для спеціальності 081 "Право" розпочнеться з 9:00 12 травня та закінчиться о 18:00 05 червня 2020 року", йдеться у повідомленні на сайті Острозької Академії.

Розподіл спеціальностей/освітньо-професійних програм для реєстрації вступників та відповідальних працівників Приймальної комісії НаУОА за її проведення під час вступної кампанії 2020




Перелік необхідних документів, які вступнику потрібно надіслати в електронній формі (скановані копії, фотокопії) відповідно до обраної освітньо-професійної програми:

Заповнена заява-анкета з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка.

Зразок заяви анкети для оформлення екзаменаційного листка

Документ, що посвідчує особу.

Облікова картка платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків).
Документ (диплом та додаток до нього) про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) (для осіб, які завершили навчання в минулих роках).

Медичний висновок за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі необхідності створення особливих умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання).

Фотокартка для документів (кольорова або чорно-біла) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника.

Довідка, видана за місцем навчання, щодо планового строку завершення навчання та отримання диплома в 2020 році (для вступників, які не є студентами Національного університету "Острозька академія").

У темі листа вступник обов’язково зазначає прізвище, ім’я, по батькові.

В тексті листа вступник обов’язково зазначає прізвище, ім’я, по батькові (повністю) та номер облікової картки платника податків (за наявності).

Після перевірки надісланих вступником документів відповідальний працівник Приймальної комісії НаУОА формує особову справу вступника та здійснює оформлення екзаменаційного листка. Після цього відправляє скановану копію екзаменаційного листка вступнику на електронну адресу, указану в Заяві-анкеті.

Вступник уважно перевіряє інформацію, зазначену на сканкопії екзаменаційного листка, та в разі виявлення помилок звертається до Приймальної комісії для з’ясування ситуації.

Оформлений екзаменаційний листок зберігається в Приймальній комісії та видається вступнику особисто. Факт видачі фіксується в журналі видачі екзаменаційних листків.

Оформлений екзаменаційний листок може бути надісланий вступнику засобами поштового зв’язку, у разі якщо вступником зазначено про таку необхідність у Анкеті. В такому випадку у журналі видачі екзаменаційних листків фіксуються реквізити відповідного поштового відправлення.

Звертаємо увагу, що у 2019 році реєстрації на ЄВІ/ЄФВВ вступників на навчання для здобуття ступеня магістра на ocнові ступеня бакалавра/магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), здобутого за іншою спеціальністю (напрямом підготовки), передувало складання додаткових фахових вступних випробувань.

Водночас, з 16 січня 2020 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення ocвітньої діяльності у сфері вищої освіти», яким внесено зміни до Закону України «Про вищу ocвіту», зокрема, в частині скасування обов'язкового складання додаткових фахових вступних випробувань для вступників, які вступають на навчання для здобуття ступеня магістра на ocновi ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня), здобутого за іншою спеціальністю (напрямом підготовки).

Таким чином, відповідно до рішення Приймальної комісії НаУОА (протокол № 8 від 4 травня 2020 року) Національний університет «Острозька академія» проводити додаткові фахові вступні випробування під час Вступної кампанії 2020 не буде.

Довідки: Харчук Юлія Юріївна, помічник ректора з освітнього менеджменту, відповідальний секретар Приймальної комісії НаУОА.

тел. (097) 553 74 10, е-mail: julia.kharchuk@oa.edu.ua





На правах реклами