18.06.2020, 17:17
Просто і без випічки – цей рецепт полуничного торта стане улюбленим на вашій кухні
Полуничний торт без випічки за 5 хвилин
Влітку не хочеться готувати повноцінні торти в духовці і з великою кількістю крему. Але діти просять смачненького і потрібно шукати вихід. І ми його знайшли. Торт готується дуже просто і без випічки. Це відмінне блюдо порадує своїм смаком ваших близьких, а вам не доведеться сильно напружуватися, інформує Ukr.Media.
Необхідні продукти:
600 грамів сметани
250 грамів цукру
10 грамів ванільного цукру
30 грамів желатину
125 мілілітрів молока (води)
250 грамів полуниці
150 грамів печива
какао та фрукти для прикраси
Починаємо приготування:
Замочуємо желатин у воді або молоці. Залишаємо набухати. Сметану кладемо в миску, додаємо цукор і ванільний цукор, перемішуємо. Полуницю промиваємо і видаляємо плодоніжки, а потім нарізаємо шматочками. Форму для торта змащуємо рослинною олією і накриваємо харчовою плівкою.
Розмішуємо желатин і виливаємо в сметану, перемішуємо. У готову суміш додаємо ягоди і перемішуємо. Печиво ламаємо на шматочки і додаємо в сметанну суміш. Все перемішуємо і виливаємо у форму. Розрівнюємо все лопаткою і накриваємо харчовою плівкою. Торт ставимо в холодильник на 2-3 години, а потім перекладаємо на блюдо, присипаємо какао і прикрашаємо фруктами, а потім подаємо до столу.
Необхідні продукти:
600 грамів сметани
250 грамів цукру
10 грамів ванільного цукру
30 грамів желатину
125 мілілітрів молока (води)
250 грамів полуниці
150 грамів печива
какао та фрукти для прикраси
Починаємо приготування:
Замочуємо желатин у воді або молоці. Залишаємо набухати. Сметану кладемо в миску, додаємо цукор і ванільний цукор, перемішуємо. Полуницю промиваємо і видаляємо плодоніжки, а потім нарізаємо шматочками. Форму для торта змащуємо рослинною олією і накриваємо харчовою плівкою.
Розмішуємо желатин і виливаємо в сметану, перемішуємо. У готову суміш додаємо ягоди і перемішуємо. Печиво ламаємо на шматочки і додаємо в сметанну суміш. Все перемішуємо і виливаємо у форму. Розрівнюємо все лопаткою і накриваємо харчовою плівкою. Торт ставимо в холодильник на 2-3 години, а потім перекладаємо на блюдо, присипаємо какао і прикрашаємо фруктами, а потім подаємо до столу.
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Ольга МАРТИНЮК Переглядів: 1631Інші статті рубрики:
Правохоронці збирають докази ракетних обстрілів Рівненщини
Під час останніх кількох повітряних тривог в області працювало ППО, правоохоронці зібрали докази злочину ворога.
переглядів: 313
У Рівному курсує менше тролейбусів, але працюють всі маршрути
У Рівному 30 листопада зменшили кількість тролейбусів, які перевозитимуть пасажирів.
переглядів: 321
На Рівненщині діятимуть екстрені відключення світла
Екстрені відключення світла будуть застосовані для Рівного та Рівненського району.
переглядів: 371
Прогноз погоди на Рівненщині: хмарно з проясненнями
На території Рівненської області очікується хмарна погода з періодичними проясненнями.
переглядів: 278
Нова система екстреної медичної допомоги діятиме з 1 січня 2025 року
З наступного року українці отримають швидшу та якіснішу екстрену медичну допомогу. Реформа екстреної медичної допомоги спрямована на те, щоб кожен пацієнт отримав необхідну медичну допомогу вчасно та в повному обсязі.
переглядів: 425