Ми у Facebook
18.06.2020, 17:17

Просто і без випічки – цей рецепт полуничного торта стане улюбленим на вашій кухні

Полуничний торт без випічки за 5 хвилин
Влітку не хочеться готувати повноцінні торти в духовці і з великою кількістю крему. Але діти просять смачненького і потрібно шукати вихід. І ми його знайшли. Торт готується дуже просто і без випічки. Це відмінне блюдо порадує своїм смаком ваших близьких, а вам не доведеться сильно напружуватися, інформує Ukr.Media.

Необхідні продукти:

600 грамів сметани
250 грамів цукру
10 грамів ванільного цукру
30 грамів желатину
125 мілілітрів молока (води)
250 грамів полуниці
150 грамів печива
какао та фрукти для прикраси

Починаємо приготування:



Замочуємо желатин у воді або молоці. Залишаємо набухати. Сметану кладемо в миску, додаємо цукор і ванільний цукор, перемішуємо. Полуницю промиваємо і видаляємо плодоніжки, а потім нарізаємо шматочками. Форму для торта змащуємо рослинною олією і накриваємо харчовою плівкою.

Розмішуємо желатин і виливаємо в сметану, перемішуємо. У готову суміш додаємо ягоди і перемішуємо. Печиво ламаємо на шматочки і додаємо в сметанну суміш. Все перемішуємо і виливаємо у форму. Розрівнюємо все лопаткою і накриваємо харчовою плівкою. Торт ставимо в холодильник на 2-3 години, а потім перекладаємо на блюдо, присипаємо какао і прикрашаємо фруктами, а потім подаємо до столу.





На правах реклами