Ми у Facebook
02.07.2020, 08:01

Магнітні бурі у липні 2020 – коли чекати та що робити

У липні очікується кілька магнітних бур
Магнітні бурі – часте явище, викликане внаслідок спалахів на Сонці. В цей період в міжпланетний простір викидається велика кількість сонячної плазми, летить з величезною швидкістю. Після того, як вона досягає магнітної оболонки Землі, відбувається коливання магнітного поля. Вони можуть тривати від декількох годин до декількох діб.

Календар магнітних бур у липні 2020

З 1 по 3 липня – магнітні бурі сильної інтенсивності
30 липня – сильна магнітна буря
31 липня – сильна магнітна буря

Магнітні коливання з 1 по 3 липня будуть слабкими. Однак, можуть вплинути на самопочуття людини. Зокрема, може бути змінено артеріальний тиск. Тому лікарі радять у ці дні більше часу проводити вдома.

В кінці місяця, 30 і 31 липня очікується дуже потужна магнітна буря. Внаслідок коливання, може виникнути головний біль і погіршитися серцево-судинна система, а також погіршитися самопочуття.

Як захиститися від магнітних бур?

Експерти радять у ці дні піклуватися про своє здоров'я. Медики рекомендують не вживати жирну їжу та алкогольні напої. У раціон бажано вводити сезонні овочі та фрукти. Також потрібно пити багато води. Поліпшити самопочуття допоможуть легкі фізичні вправи. Під час магнітних коливань потрібно спати щонайменше 7 годин.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ