Ми у Facebook
21.07.2020, 13:12

У МОН повідомили, як розпочнеться навчальний рік з 1 вересня

До чого готуватися українським школярам?
Навчальний рік для школярів розпочнеться традиційно. Про це розповів т.в.о. Міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет, інформує прес-служба відомства. За словами міністра, для більшості школярів України навчальний рік розпочнеться традиційно 1 вересня.

"Навчальний рік для більшості учнів розпочнеться традиційно: діти підуть у школу 1 вересня. Спільно з Міністерством охорони здоров’я ми здійснюємо моніторинг епідеміологічної ситуації у кожному регіоні та розробляємо можливі сценарії. Найближчим часом будуть впроваджені відповідні алгоритми, про що наше міністерство надасть докладні роз'яснення. Також не виключено, що навчальний процес може відбуватись у змішаній формі", – зазначив Сергій Шкарлет.

Про те, що з 1 вересня не варто очікувати закриття шкіл повідомляє і заступник міністра охорони здоров'я, головний санітарний лікар Віктор Ляшко. "Лише там, де буде ʺчервона зонаʺ - закриватимуть школи. ʺЧервона зонаʺ в цих районах – це не буде щось надзвичайне. Ми вже знаємо, що таке епідпоріг – умовний епідпоріг не такий, який завжди був для грипу та інших сезонних захворювань", - наголосив Віктор Ляшко.





На правах реклами