Ми у Facebook
25.07.2020, 14:42

Рівнянин зробив фото телезомбі

фото зі сторінки Олексія Потянка у ФБ.

І отримав за це золоту медаль.
Відомий рівнянин, фотохудожник Олексій Потянок отримав золоту медаль в "9-му Кубку Рівного з фотомистецтв 2020" в розділі фото-арт за фото «Телезомбі».

Автор фото ©Олексій Потянок.
Автор фото ©Олексій Потянок.


"Неочікувано отримав Золоту медаль в " 9-му Кубку Рівного з фотомистецтв 2020" в розділі фото-арт за фото "Телезомбі". Дякую журі за високу оцінку! Певно, це перше моє золото в жанрі фото-арт в Україні! Хоча в творчій маю вже більше 30-ти нагород, раніше нагороди за концептуальні фотоколажі отримував лише в закордонних фотоконурсах. Частіше брав нагороди за фото-арт в Польші, а також в Австрії, Люксембурзі, Бельгії, Шотландії, Аргентин. Доробляв сюжет фото "Телезомбі" ще в день відправки на конкурс, хотілося розкрити тему ширше.

За задумом «Телезомбі» це сатиричний образ сучасного споживача телевізійного ефіру. Глядач дивиться дешевий телеконтент , який за своїм змістом вартує менше, ніж його попкорн. Коробка телевізора зрослася з черепною коробкою телеглядача, хіба що є прошарок з піци, через яку продирається обличчя Телезомбі. Ось такий фантасмагоричний сюжет цього фото. Хотілося, аби фото виглядало більш кумедно
", - коментує Олексій ПОТЯНОК.

Нагадаємо, Олексій Потянок отримав бронзову медаль на 5-му Міжнародному конкурсі репортерської фотографії "LifePressPhoto-2019". На фотоконкурсі «Рівне день за днем, 2018» отримав «Золоту медаль фотосалону» за серію фото під назвою «Третім будеш?» та диплом за одиночне фото «Зараз заспіваю!».

Нагадаємо, що на 18-му міжнародному фотоконкурсі «FOTO ODLOT-2018» рівненський фотохудожник Олексій Потянок отримав «Золоту плакету».





На правах реклами