Готуємо вдома: незвичайні "вареники" з абрикосами на сковороді
Інгредієнти
Абрикоси — 7-8 шт.
Цукор — 100 грамів
Яйця — 2 шт.
Сир — 70 грамів
Молоко — 60 мл
Борошно — 100 грамів
Рослинна олія — 1 ст. л.
Сіль — 1 дрібка
Спосіб приготування
Яйця розділити на білки і жовтки. Білки відправити в холодильник.
Жовтки, сир і цукор (без 1 ст. л.) збити блендером.
Додати молоко і борошно, замісити тісто.
Охолоджені білки збити з дрібкою солі в пишну масу і додати до тіста, обережно їх вмішуючи.
Абрикоси порізати і додати до них столову ложку цукру.
Сковороду змащуємо рослинною олією і добре нагріваємо.
На розігріту сковороду вилити 1/3 частину тіста і через кілька секунд на одну половину викласти 1/3 частина абрикосів. Як тільки тісто знизу схопиться, обережно загорнути на абрикоси.
Обсмажуємо ще хвилину на іншій стороні.
Таким чином готуємо ще 2 «вареника».

Астропрогноз для всіх знаків на 11 травня

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на завтра.
переглядів: 228
Як навчитись швидко прибирати: поради, які спростять життя

Прості поради для легкого прибирання.
переглядів: 735
Легкий та корисний салат, який полюбить вся сім'я: рецепт

Смачний і красивий салат — чудовий зразок французького смаку
переглядів: 1623
День бузку в Пересопниці: свято краси, мистецтва та підтримки ЗСУ 11 травня

Завтра, 11 травня, мальовниче село Пересопниця Рівненського району знову стане центром весняної краси та патріотичного духу, адже тут відбудеться традиційне свято – День бузку. Цьогоріч програма поєднає чарівні аромати весни, унікальне українське мистецтво та можливість підтримати наших захисників.
переглядів: 348
Увага: кліщі! Поради медиків, як уберегтися від небезпечних укусів

З приходом весни та потепління в Україні розпочався сезон активності кліщів. Медики та епідеміологи попереджають про зростання кількості випадків укусів цих небезпечних павукоподібних серед населення.
переглядів: 887