Ми у Facebook
01.08.2020, 10:02

Рівнянин залишився за ґратами

В середині квітня цього року сталася смертельна аварія на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» поблизу села Великий Житин Рівненського району.
Як повідомляло ОГО, слідчо-оперативна група встановила, що 37-річний водій автомобіля «BMW-520 I», житель Рівного, не надав перевагу у русі та допустив зіткнення із автомобілем марки «ВАЗ» під керуванням 49-річного рівнянина.
Внаслідок зіткнення від отриманих травм загинула пасажирка «ВАЗівки» - восьмимісячна дівчинка, а її 19-річну матір із політравмою та переломом тазу госпіталізували до Рівненської обласної клінічної лікарні. Водії у автопригоді не постраждали, відповідно до освідування вони були тверезі.

Нині підозрюваний у тому, що спричинив ДТП, перебуває у слідчому ізоляторі, для нього перед цим обрали такий запобіжний захід.

30 липня, в стінах Рівненського районного суду Рівненської області відбулося підготовче судове засідання, яке передує розгляду справі по суті. Під час засідання розглянули кілька аспектів, які стосуються цієї справи. Зокрема, підстав для закриття кримінального провадження щодо цієї події, судом не було встановлено. Захисники підозрюваного подали клопотання до суду щодо того, аби змінити міру запобіжного заходу на домашній арешт. Однак суд не задовольнив дане клопотання. Наступне судове засідання щодо цієї справи, має відбутися на початку вересня.

Варто також нагадати, що згідно з Законом України, вину та міру відповідальності за неї має встановити суд.





На правах реклами