Ми у Facebook
09.08.2020, 13:38

«Добре здоров'я на Інтері»: 5 причин дивитися нове ток-шоу

У вівторок, 11 серпня, о 13:20 на телеканалі «Інтер» відбудеться прем'єра ток-шоу «Добре здоров'я на Інтері». Його ведучий Олександр Лук'яненко назвав п'ять причин, чому варто обов'язково дивитися нову програму.
1. «Добре здоров'я на Інтері» - унікальний проект для українського телебачення.

Ідея програми народилася під час карантину. У якийсь момент стало зрозуміло: потрібно поговорити про найголовніше. А найголовніше в житті людини - це здоров'я. За традицією медичні проекти ведуть лікарі. Але я не лікар. І моя функція - не брати хворих і ставити їм діагноз. Моя функція - переконати телеглядачів, що до лікарів ходити не соромно, до лікарів ходити потрібно, причому треба робити це вчасно! Також моя функція - перевести інформацію з складної медичної мови простою людською. Пояснити доступними словами, що відбувається в нашому організмі, як він працює і чому бувають проблеми зі здоров'ям. Передача потрібна, щоб навчити людей елементарним нормам здорового способу життя та свідомого ставлення до власного здоров'я.



2. «Добре здоров'я на Інтері» - це цікаво.

Медицина - складна наука, в чомусь навіть мистецтво. І часто, не володіючи спеціальними знаннями, складно зрозуміти, що відбувається з організмом. Тому в нашому проекті будемо пояснювати наочно, щоб було цікаво і зрозуміло і дорослим, і навіть дітям. Однак без зайвих фізіологічних подробиць. Ми не будемо перевантажувати глядачів інформацією, а постараємося наповнити випуски цікавими і пізнавальними фактами. Будемо вчити людей любити себе і свідомо ставитися до власного здоров'я. «Добре здоров'я на Інтері», як і вже улюблена глядачами «Корисна програма», - про поліпшення якості життя. Не можна сповна насолоджуватися життям, якщо ти хворий або погано себе почуваєш. Іноді набагато простіше не захворіти або вчасно почати лікування і запобігти серйозним ускладненням.



3. «Добре здоров'я на Інтері» - це сучасно.

У програмі ви почуєте про найсучасніші світові досягнення в медицині, які можна застосовувати і в нашій країні. Ви здивуєтеся тому, які чудеса вже стали реальністю. За останні 5 років світова медицина зробила справжній прорив. Чи знаєте ви, наприклад, що винайдено ліки від гепатиту? І смертельна хвороба лікується за допомогою однієї таблетки. Головне - вчасно продіагностувати її, здати кров на аналіз. Також ви дізнаєтеся, наскільки українські лікарі - висококваліфіковані фахівці. У кожному випуску програми своїми рекомендаціями будуть ділитися кращі в своїй сфері фахівці.



4. «Добре здоров'я на Інтері» розвінчує популярні міфи.

На жаль, за останні роки в Україні офіційна доказова медицина починає поступатися місцем так званій «народній медицині», альтернативним методам лікування і псевдонаукових теорій. Ми повинні розуміти: якщо існують якісь народні засоби, то перед тим, як їх застосувати на собі, потрібно обов'язково проконсультуватися з лікарем. Принцип один - не нашкодити! Особливо при складних діагнозах. Наш проект спрямований на те, щоб люди не втрачали даремно час, ризикуючи здоров'ям, а в деяких випадках - навіть життям. При перших же симптомах і нездужанні звертайтеся за допомогою до лікаря, а не до бабок-ворожок.



5. «Добре здоров'я на Інтері» піднімає важливі теми.

Ми проконсультувалися з лікарями перед стартом зйомок і склали список найбільш поширених захворювань в Україні. Багато з них ми вважаємо за краще взагалі не помічати, починаючи від гіпертонії і закінчуючи такими складними, як рак, безпліддя, гепатит С ...



У програмі кращі лікарі України будуть розповідати не тільки про профілактику хвороб, а й про те, на які симптоми варто звернути увагу. Ми поговоримо про ті методи лікування, які дають надію на одужання!

Дивіться «Добре здоров'я на Інтері» і будьте здорові!



Ток-шоу виходитиме з 11 серпня з вівторка по п'ятницю о 13:20 на «Інтері»

Текст і фото - прес-служба Інтер





На правах реклами