Ми у Facebook
12.08.2020, 16:52

"Замість тисячі слів краще одна конкретна дія": у Рівному презентували політичну партію "За майбутнє"

На форумі партії у Рівному представили кандидата на посаду міського голови – ним став Юрій Вознюк. Свою підтримку йому висловив і чинний мер Рівного Володимир Хомко
У Рівному, 12 серпня, у форматі форуму відбулася презентація депутатської групи політичної партії «За майбутнє». На захід зібралися активні рівняни та представники керівництва партії. В ході політичної дискусії присутні на заході обговорили перспективи майбутніх місцевих виборів, нагальні проблеми Рівненщини, а також відбулося представлення кандидата на посаду міського голови Рівного від партії "За майбутнє".

На форумі був присутній і лідер партії – депутат Ігор Палиця, а також народні депутати Ірина Констанкевич, Віктор М’ялик, керівниця жіночого крила Ірина Суслова та відомі на Рівненщині політичні діячі, серед яких чинний мер Рівного Володимир Хомко, народний депутат сьомого та восьмого скликань Юрій Вознюк, голова партії в Рівненській області Ігор Ясенюк та керівниця жіночого крила Рівненщини Діана Гордійчук.

Лідер партії Ігор Палиця під час свого виступу зазначив, що "За майбутнє" – це саме та політична сила, на яку чекали усі українці у ці непрості часи. І саме вона зробить для України те, що не вдавалося іншим до цього часу.

"Ми довго чекали змін на краще: на поліпшення життя людей, на покращення клімату для малого та середнього бізнесу, наведення ладу в правоохоронній системі. Проте, ніяких покращень досі ніхто не відчув. Ми ж відчуваємо відповідальність перед українцями, знаємо їхні проблеми й, відтак, захищаємо. Тому йдемо на місцеві вибори й будемо працювати над змінами для всієї країни. Люди повинні знати, що вони – господарі на своїй землі", – заявив голова політсили.



Тим часом очільник Рівненської обласної організації партії "За майбутнє" Ігор Ясенюк, який також виступав перед присутніми на форумі, впевнений, що саме ця політична сила зуміє вивести Україну і Рівненщину з кризи. І зроблять це люди – команда професіоналів та досвідчених у своїй сфері політиків.

"Я знаю, що нам вдасться змінити ситуацію. Адже до нашої команди приєднуються професіонали, вони своїми справами завоювали повагу до себе. І сьогодні ми самі та з Божою поміччю творимо цю партію. Настав час йти і змінювати життя краян на краще", – наголосив Ігор Ясенюк.

Взяв слово у політичній дискусії також багаторічний мер Рівного Володимир Хомко, який також долучився до політичної діяльності партії "За майбутнє". Міський голова спочатку публічно оголосив, що не балотуватиметься в мери, а також висловив свою підтримку кандидату, якого висуває політсила. Саме Юрія Вознюка пан Хомко бачить своїм наступником. Він переконаний, що саме цей кандидат відповідає усім вимогам. Адже будучи депутатом Верховної Ради України двох скликань, депутатом міської ради, довів своє вміння досягати результатів у справах, за які береться.

Виступив на форумі також і Юрій Вознюк, він оголосив про свої наміри балотуватися на посаду міського голови Рівного, а також попросив рівнян про підтримку. За його словами, рішення йти у мери було чітким та усвідомленим, хоча і дуже непростим.

"Моє рішення йти в мери базувалося на трьох аксіомах. Перше це те, що "не місце прикрашає людину, а людина місце". Ми вже мали досвід, коли перемогу отримала рейтингова партія, а не конкретні імена та прізвища. Натомість, політична сила "За майбутнє" згуртувала навколо себе заслужених освітян, медиків, державних управлінців, спортсменів, культурних діячів, прогресивну молодь, які не ховаються за політичними брендами, а самі стають брендом політичної сили", - говорить Юрій Вознюк.



Друга аксіома Юрія Вознюка звучить так: "без минулого немає майбутнього". Він хоче запозичити найкраще з напрацювань Володимира Хомка, який тричі обирався міським головою Рівного, та заклав міцний фундамент у його розвиток, та поєднати це все із своїм досвідом, молодістю та амбіційністю.

"І найголовніше – "замість тисячі слів, краще одна конкретна дія". На виборчому окрузі № 153, де я сім років був народним депутатом, ми змогли реалізувати проекти, що стояли "заморожені" багато років – це садочки, школи, медичні установи, дороги. Я знаю, як працювати з міністерствами та залучати кошти з державного бюджету, як запускати проекти та шукати інвестиції. Впевнений, завдяки здобутому досвіду, знанням та командній роботі – ми зможемо зробити Рівне справді комфортним для кожного його мешканця", - підсумував кандидат у мери від партії "За майбутнє" Юрій Вознюк.



Маючи у своїй команді справжніх професіоналів та патріотів України, партія "За майбутнє" впевнена у своїй найголовнішій меті – неодмінно змінити на краще життя кожного українця, тут і зараз. Перший крок до цього – підтримка виборців на місцевих виборах, що відбудуться цієї осені.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини