Ми у Facebook
13.08.2020, 17:27

Рівнян залишать без світла – на яких вулицях

Завтра частина вулиць Рівного буде без світла
ПрАТ "Рівнеобленерго" повідомляє про тимчасові відключення електропостачання, заплановані на 14 серпня, пов'язані з ремонтними роботами на різних ділянках електричних мереж у Рівному та Рівненському районі.

У п'ятницю, 14 серпня з 09 до 17 години буде відсутня електроенергія в м. Рівне частково: вул. Басівкутська, Карнаухова, Чорновола, Боженова, Ботанічна, Зелена, Красильникова, Малорівненська, Залізнична, Красильникова, М. Чурай, Біляшівського, Погоринська, Радивилівська, Київська, Біла.

Завтра з 08 до 17 години не буде світла в м. Рівне частково на вул.: Шекспіра, Прохідній, П. Могили, Соборній. В такий же час буде відсутня електроенергія в Рівненському районі частково: с. Б. Криниця, Порозово, Карпилівка, Н. Українка.

З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ «Рівнеобленерго» проводитиме планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання. Перепрошуємо за тимчасові незручності і нагадуємо, що таким чином ми дбаємо про безпеку населення.

Джерело: ПрАТ «Рівнеобленерго».





На правах реклами