Ми у Facebook
16.08.2020, 10:00

З понеділка у "червоні" зони Рівненщини приїде перевірка з Києва

Від 17 серпня мобільні інспекційні групи перевірятимуть найбільш неблагополучні “червоні” зони України, на дотримання карантинних обмежень. У Рівненській області це – Дубно, Рівненський та Костопільський райони.
Про це йшлося під час позачергового засідання Державної комісії ТЕБ і НС під головуванням Міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, повідомляє пресслужба Рівненської ОДА.

Нагадаємо, Дубно, Рівненський та Костопільський райони через стрімке поширення на їх території COVID-19 потрапили до категорії регіонів з “червоним” рівнем епідемічної небезпеки. Вже з 17 серпня і впродовж наступних двох тижнів тут будуть діяти більш суворі карантинні заборони.



Крім обмежень, встановлених для “зеленого”, “жовтого” та “помаранчевого” рівнів, додатково під час карантину забороняється робота громадського транспорту, діяльність розважально-торгових центрів, кафе, спортзалів, кінотеатрів і ресторанів, відвідування освітніх закладів.

Перетин меж таких районів можливий лише власним транспортом, при цьому в автомобілі має бути не більше 5 осіб, не враховуючи дітей до 14 років.

Забороняється посадка пасажирів у транспорт приміського, міжміського, внутрішньообласного та міжобласного сполучення.






На правах реклами