Ми у Facebook
24.08.2020, 23:17

Шини nokian nordman rs2: тестування та висновки експертів

Автошини Nokian Nordman RS2 виготовлені саме для засніжених країн, адже вони пристосовані до суворих доріг. Спеціальна розробка шин дозволяє подорожувати засніженими трасами. Виходячи з цього, гарантоване якісне зчеплення та високий рівень керованості зберігаються при будь-якій погоді.
Nokian Nordman RS2 отримали відмінні показники характеристик та експлуатації. Комфортне пересування й високий рівень продуктивності обумовлені особливістю дизайну протектора та якісним гумовим сплавом. Аби гальмування було надійнішим та безпечнішим, шашки протектора мають гальмівні підсилювачі, що починають активізуватися при подорожам по сніговим заметам.

Опис моделі шин


Шини для легкового автомобіля NOKIAN Nordman RS2 – комфортні фрикційні шини, які точно підійдуть при складних умовах засніжених зимових доріг. Безпечне та якісне зчеплення зберігається у будь-яку погоду. Завдяки запатентованому малюнку протектора та нового складу в суміші гуми автомобільні шини займають високі позиції серед свого класу.

Центральне поздовжнє ребро жорсткості забезпечує відмінну курсову стійкість. Ламелі-насоси роблять зчеплення на мокрій дорозі ще кращим. В шашках знаходяться гальмівні підсилювачі протектора, які знижують довжину гальмівного шляху, особливо на засніжених дорожніх покриттях.

Ці шини при будь-якому діаметрі оснащені подвійним текстильним кордом та інноваційну гумову суміш, спеціально створену для їзди по суворих зимових дорогах, що підвищує безпечність та надійність шини при експлуатації в регіонах, де середньомісячні температури взимку опускаються нижче -5°.

Nokian Tyres – це перший у світі виробник шин, який повністю відмовився від використання канцерогенних, що викликають онкологічні захворювання високо ароматичних масел у своєму виробництві. Очищені масла, використовувані в Nokian Tyres, містять навіть менше поліциклічних ароматичних вуглеводнів, ніж зазначено у вимогах нормативів Євросоюзу.

Відгуки експертів:

• Високі та збалансовані характеристики для зими;
• Добра стійкість шини;
• Комфортні та майже безшумні;
• відмінне співвідношення ціна / якість.


Плюси та мінуси


Переваги покришок:

1. Відмінна тяга при натисненні педалі гальма на великій швидкості, завдяки підсилювачам в шашках протектора.
2. Хороше зчеплення на слизьких трасах, завдяки зубчастим ламелей.
3. Зносостійкість, внаслідок особливого складу гумової суміші.
4. Курсова стійкість при будь-яких дорожніх умовах, яку забезпечує центральне ребро.
5. Здатність постійно витримувати велику вагу позашляховика, завдяки подвійному корду в каркасі шини.

У цієї моделі є один мінус, на який звернули увагу експерти – шини добре чути, коли вони їздять по дорозі, у тому числі й незасніженій. Але звучання для когось може бути приємним, адже це індивідуально для кожного.

Висновки про шини


Можна сказати, що ці шини ідеально підійдуть для подорожей добре засніженою дорогою, адже їзда не буде викликати дискомфорту. Гарантована комфортна їзда й для легкових машин, під які одягають ці шини. Саме вони дозволяють «легковушкам» пересуватись по добре засніжених дорогах. Крім того, існує модель для посашляховиків – Nokian Nordman RS2 SUV.





На правах реклами