Ми у Facebook
27.08.2020, 09:43

Кіпр закритий для українських туристів

Єгипет і Кіпр посилили правила в'їзду для українців
Кіпр відніс Україну до списку країн, в яких існує високий ризик зараження коронавірусом. В результаті в'їзд в країну дозволено тим громадянам, які проживають на острові на постійній основі, та членам їх сімей, іноземцям, які легально проживають на Кіпрі, з метою возз'єднання сімей, особи, яким дозволено в'їзд за Віденською конвенцією або які мають спеціальний дозвіл на в'їзд на Кіпр. Таким чином, подорож на острів з метою туризму досі не дозволено.

Українцям по приїзду на Кіпр необхідно пройти ПЛР-тест на коронавірус або надати результат тесту, зробленого не більше ніж за 72 години до в'їзду на острів. Всі прибулі відправляються на 14-денну самоізоляцію. За 48 годин до завершення терміну самоізоляції вони повинні своїм коштом пройти ще один ПЛР-тест. Завершити самоізоляцію людина може тільки після отримання негативного результату другого ПЛР-тесту. Правила набирають чинності з 28 серпня 2020 року.

Раніше повідомлялося про те, що з 1 вересня Єгипет також посилив правила в'їзду на свою територію. Щоб потрапити до Єгипту, на кордоні і в будь-якому з аеропортів потрібно буде пред'явити сертифікат про негативний ПЛР-тест на COVID-19, зроблений максимум за 48 годин до прибуття.





На правах реклами