Ми у Facebook
30.08.2020, 15:41

ФОТО - Як у центрі Рівного перехожим дарували квіти

У Рівному ще такого не було. Так, у День міста на Майдані Незалежності з'явилася ціла квіткова локація. Сотні квітів та горщики з хризантемами змушували перехожих посміхатися та підходити з запитаннями про те, що це відбувається.
Так, місцевий осередок партії "Слуга народу" розпочав у місті акції "Зробимо Рівне зеленим". Усі бажаючі цього дня могли отримати горщики з хризантемами, щоб висадити їх у себе в дворах. А просто перехожі отримували квіти з нагоди Дня міста Рівне.



- Сьогодні на Майдані Незалежності спілкувалися з рівнянами про те, які питання їх хвилюють найбільше, а також запрошували долучитися до нашої ініціативи. Так, усі бажаючі змогли отримати квіти, щоб висадити їх у своїх дворах чи поруч з дитячими майданчиками, - говорить учасник та співорганізатор акції Олексій ЯНИЦЬКИЙ. - Інші залишали контакти та адреси дворів, які потребують озеленення, щоб ми продовжили нашу акцію вже разом. Ще частина людей отримали в подарунок квіти на День рідного міста.



Таким чином організатори хочуть залучити якомога більше рівнян до озеленення міста. Про подальші екологічні акції та толоки активісти "Слуги народу" повідомлятимуть заздалегідь. плнують провести їх у всіх мікрорайонах міста. То ж рівняни можуть самі пропонувати місця, які першочергово потребують озеленення.






На правах реклами