Ми у Facebook
31.08.2020, 20:30

Сенсаційна заява: з'явився новий кандидат на посаду міського голови Рівного

В ефірі телеканалу Рівне1 заступник міського голови Рівного Віталій Герман зробив сенсаційну заяву.
Головна інформаційна подія 31 серпня у Рівному - поява на рингу виборчих перегонів нового "гравця". Мова йде про заяву заступника міського голови Рівного Віталія ГЕРМАНА про намір балотуватися на посаду заступника міського голови Рівного.

В ефірі разом з Віталієм Германом були Андрій Пальчевський, голова політичної сили "Перемога Пальчевського", а також голова обласного осередку партії - Іван Шевчук.

Так, Андрій Пальчевський розповів про те, що основна мета його візиту до Рівного - знайти людей, які могли б працювати в його команді:

- Спілкуючись з рівнянами я побачив можливість висунути на посаду міського голови тільки одну людину – це заступник міського голови Рівного Віталій Герман, - заявив Андрій Пальчевський. – Адже саме його переважна більшість опитаних рівнян вважають лідером громадської думки та тим, хто реально здатен вивести Рівне на новий рівень розвитку.

Сам же Віталій Герман розуміє усю відповідальність цього рішення, але впевнений, що спільними зусиллями у рівнян вийде створити комфортне, європейське місто.

- Приємно, що моя діяльність на посаді заступника міського голови отримала підтримку у тисяч рівнян. А багато цікавих та необхідних для рівнян проектів, які було реалізовано, не залишилися непомітними, - говорить Віталій ГЕРМАН. - У мене є велика кількість напрацювань, які блокувались в силу відсутності політичної волі, але я знаю як їх втілити в життя і саме зараз маю шанс втілити їх у життя.


То ж мерські вибори у Рівному набирають нових обертів.





На правах реклами