Ми у Facebook
02.09.2020, 14:40

Експерти склали рейтинг кращих компактних смартфонів 2020 року

Які смартфони віднесли до компактних
Якщо сьогодні звернути увагу на асортимент смартфонів в магазинах, можна помітити тенденцію розвитку ринку в бік збільшення робочого простору гаджетів. Заради цього розробники створюють пристрої з воістину величезними дисплеями. Звичайно ж багатьом це тільки в плюс, але що робити тим, хто не звик носити в кишені «лопату»? Виявилося, що компактних смартфонів з прийнятними характеристиками теж не мало. Популярний портал PhoneArena якраз таки і створив подібний рейтинг.

iPhone 11 Pro

На перше місце автори рейтингу поставили iPhone 11 Pro. Попри те, що діагональ його екрану не мала (5,7 дюймів), в порівнянні з Android-конкурентами флагманського сегмента, він кільком менше багатьох з них. «Срібло» також дісталося Купертинського гаджету – iPhone SE. Можливо багато хто вважав би його побачити лідером, так як діагональ матриці дисплея становить всього 4,7 дюйма.



Google Pixel 4a

З-поміж Android-систем кращим визнано компактний «Гуглофон» Pixel 4 c екраном діагоналлю 5,7 дюйма. Слідом в рейтингу розмістилося також пристрій від Google – Pixel 4a. Його автори бачать в якості прямого конкурента iPhone SE 2020. Діагональ – 5,8 дюйма. Samsung Galaxy S20 потрапив до рейтингу найбільш компактних смартфонів 2020 року маючи найбільшу діагональ екрану з усього списку.



Samsung Galaxy S20

Найбільше здивування викликало потрапляння в категорію «компактних» Samsung Galaxy S20, з діагоналлю панелі 6,2 дюйма. Втім, в нинішніх реаліях такий розмір став чимось на зразок стандарту. Ще один Samsung в рейтингу має діагональ 5,8 дюйма – Galaxy S10e. На нижній сходинці переліку позначився 6-дюймовий Sony Xperia 10 II.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ