Ми у Facebook
02.09.2020, 17:20

Google навчили відзначати фото, захищені авторським правом

Компанія спростила орієнтацію в картинках.
Google випускає оновлення для зображень Google, покликане спростити ліцензування фотографій або зображень, на які поширюється авторське право, — повідомляє znaj.ua.

Ця зміна може допомогти видавцям, фотографам і художникам постати перед своєю аудиторією, а також допомогти користувачам знайти зображення, які вони мають право використовувати.

Експерти склали рейтинг кращих компактних смартфонів 2020 року

Зображення з ліцензійною інформацією, наданою видавцем, тепер будуть відображатися в результатах пошуку зі значком "ліцензований" над мініатюрою. При натисканні на це зображення відобразяться вимоги до ліцензування і посилання на те, де ви можете купити права на нього, якщо це необхідно. Ліцензіари можуть вказати посилання для покупки, яка відрізняється від сторінки, з якої було показано зображення.

Також можна буде фільтрувати результати пошуку зображень за типом прикріпленої ліцензії. Наприклад, ви можете шукати лише зображення, на які поширюється менш сувора ліцензія Creative Commons, або шукати спеціально комерційні фотографії.

Google працював з індустрією ліцензування зображень над цими новими функціями. "Ми вважаємо, що це крок до того, щоб допомогти людям краще зрозуміти природу контенту, який вони переглядають у Картинках Google, і те, як вони можуть використовувати його відповідально", - йдеться в повідомленні компанії.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ