Ми у Facebook
03.09.2020, 14:40

Як виглядає новий дитсадок на Рівненщині [+Фото]

Завдяки «Великому будівництву» у Березному вдалось завершити будівництво сучасного дитячого закладу на 150 місць.
«Садочок розпочали будувати «з нуля» у 2017 році. Заклад добудували у рамках президентської програми «Велике будівництво». Зведення нового дошкільного закладу у місті Березне було вкрай нагальним. Так, всього в Березному проживає півтори тисячі дошкільнят, а існуючі садочки переповнені, - розповідає голова Березнівської РДА Олег Піщанський. - Відкриття садочка дозволить суттєво покращити ситуацію з нестачею місць для дошкільнят».



Китай хоче співпрацювати з Рівненщиною

У дитсадку функціонуватиме вісім груп.



Двоповерхове приміщення побудоване з використанням сучасних енергоефективних технологій, а для дітей створено комфортні ігрові та спальні кімнати. У закладі встановлено нове кухонне обладнання, закуплені сучасні меблі та інвентар. Фасад пофарбований у яскраві кольори та доповнений креативними зображеннями.



Цікавим буде і дозвілля для малят, для них облаштували яскраві ігрові майданчики з гірками, гойдалками та пісочницями.



На зведення такого довгоочікуваного об’єкта цьогоріч виділено 29,1 млн грн із Державного фонду регіонального розвитку та 3,2 млн грн з бюджету Березнівської міської ради.



Також в рамках «Велике будівництво» в Березнівському районі вже завершено будівництво автомобільної дороги Кам’янка- Велике Поле, де 10 кілометрів незручної бруківки замінили на асфальтобетонне покриття, облаштували узбіччя та встановили дорожні знаки.

На черзі - реконструкція приймального відділення Березнівської ЦРЛ.






На правах реклами