Ми у Facebook
10.09.2020, 14:00

На Рівненщині 17-річний хлопець вкрав телефон

На мобільний поліцейського Корнинської ОТГ зателефонував 53-річний рівнянин та повідомив, що невідома особа викрала його мобільний телефон, який той необачно залишив на лавці на території готельного комплексу, що на вулиці Рівненській в селі Колоденка.
Як пояснив потерпілий поліцейському, він всього на кілька хвилин відлучився у приміщення ресторану, а коли повернувся – телефону вже не було. Обстеживши прилеглу територію, опитавши можливих свідків та відстеживши камери відеоспостереження, правоохоронець упізнав зловмисника, яка проїжджав велосипедом та помітив «безгосподарську» річ.

Поліцейські Рівненщини знайшли у чоловіка в гаражі наркотики та зброю [+Фото]

Крадієм виявився 17-річний житель Колоденки. Навідавшись до його місця проживання, той вини не заперечував та видав працівникам поліції крадений телефон. Наразі він спілкується зі слідчими у рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Як з’ясувалося, неповнолітній вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців: наразі проводиться досудове розслідування за фактом вчинення ним крадіжок, шахрайства та незаконного заволодіння мопедом.





На правах реклами